1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-03-2018 22:55

Κάσμαρτσικ: «Υπερήφανος για την ομάδα μου»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Όσκαρ Κάσμαρτσικ εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα του παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ.

 «Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου. Ξέρουμε πως αγωνισθήκαμε καλά και νιώθουμε πολύ καλά γι’ αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα η οποία έχει περισσότερους από τους αρχικούς παίκτες, κι αυτό φαίνεται και στις αλλαγές που γίνονται. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Θέλαμε να πάμε στον τελικό όμως πέσαμε σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Αυτό το είδαμε ιδιαίτερα στο τρίτο σετ, όταν ο Μπέμε από τη γραμμή του σερβίς μας πίεσε πάρα πολύ και ο Ολυμπιακός πήρε το σετ. Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήρθαν και μας στήριξαν. Οι παίκτες μου πήραν δύναμη και νομίζω ότι δείξαμε πάρα πολλά καλά στοιχεία».

Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Αλέξανδρος Χήρας είπε: «Οταν παίζεις με τον Ολυμπιακός είναι σα να παλεύεις με ένα κανόνι. Οσο και να προσπαθήσεις είναι ένα βήμα μπροστά. Οσο τους πιέζαμε την υποδοχή τόσο έβρισκαν πιο πολλές λύσεις. Εχουν μεγάλους παίκτες. Στο 2ο σετ που προηγηθήκαμε 19-18 μας πίεσαν στην υποδοή που πονάμε. Γενικά κάναμε μία καλή εμφάνιση. Θέλαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω αλλά δε μπορέσαμε. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το Ευρωπαϊκό και σίγουρα του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Εμείς στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πλέι οφ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ