1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2018 02:33

Επικυρώνει η ΕΣΑΠ την πρόκριση του Φοίνικα

Συνεδριάζει το μεσημέρι το ΔΣ της ΕΣΑΠ και αναμένεται να επικυρώσει την ανυπόστατη απόφαση για πρόκριση στο φαιναλ φορ του Φοίνικα Σύρου, αφού δεν υπάρχει

κάποιο νέο στοιχείο, που να ανατρέπει το αποτέλεσμα 5-4-3 που πάρθηκε δια περιφοράς.

Η γνωμάτευση του νομικού συμβούλου Χρήστου Ηλιάδη, παραμένει ίδια (ευθυγραμμισμένος με τους κανονισμούς της FIVB μετράει τις νίκες και όχι το κλάσμα των σετ), ενώ το ΑΣΕΑΔ απλά έκρινε ότι η απόφαση ήταν ανυπόστατη, επειδή δεν είχε υπογραφές  και δεν αμφισβήτησε την ορθότητα της.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν αναμένεται να αλλάξουν γνώμη οι ψηφίσαντες. Υπερ του Φοίνικα ήταν το ίδιο το σωματείο και οι Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Εθνικός Πειραιά, Παμβοχαϊκός, Παναχαϊκή . Υπερ του Ηρακλή Χαλκίδας το σωματείο της Εύβοιας και οι Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚ, Ηρακλής. Λευκό ψήφισαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Νίκη Αιγινίου, Κηφισιά.

Δύσκολο να γίνει κάποια κωλοτούμπα, με τα παραπάνω δεδομένα, ενώ δεν αποκλείεται να επιστραφεί ως απαράδεκτη και προσβλητική η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, που ζητούσε επιτακτικά την πρόκριση του Ηρακλή Χαλκίδας.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ