1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2016 22:48

Δεληκώστας: «Πίκρα για τον αποκλεισμό, συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα»

Στα σκαμπανεβάσματα που είχε και χθες η ομάδα του στάθηκε ο Κώστας Δεληκώστας, μετά την νέα ήττα στο τάι μπρέικ, αυτή την φορά από τον Παναθηναϊκό. Ο Εβρίτης τεχνικός τόνισε πως παρά την πίκρα του αποκλεισμού η ομάδα κοιτάει μπροστά και μέρα με την μέρα θα είναι καλύτερη.
«Όπως και χθες, έτσι και σήμερα είχαμε δύο πρόσωπα στον αγώνα. Ξέρουμε τα προβλήματα μας. Αυτό που μένει για μας παρά την πίκρα του αποκλεισμού είναι ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες και μέσω δουλειάς θα βελτιωθούμε. Η ομάδα έχει υψηλό ταβάνι και θεωρώ ότι αυτή την εικόνα θα έχουμε στο πρωτάθλημα. Τώρα είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα, με τον καιρό θα έχουμε το επίπεδο του side out που θέλουμε και δεν θα υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα».

«Είναι ακόμα νωρίς, θα εκπλήξουμε κόσμο»

Ο κορυφαίος του Παμβοχαϊκού Γκρέγκορι Πέτι τόνισε: «Όπως το βλέπω είναι ακόμα η αρχή της σεζόν. Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε ο ένας τον άλλον και είναι λογικό. Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε και μπορούμε, βελτιωνόμαστε κάθε μέρα μέσω της προπόνησης και πιστεύω ότι θα εκπλήξουμε αρκετό κόσμο φέτος. Καλύτερα να κάνουμε αυτά τα λάθη τώρα για να μην νομίζουμε ότι τα κάνουμε όλα σωστά και δεν βελτιωνόμαστε κατά την διάρκεια της σεζόν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ