1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2016 22:44

Μαρούλης: «Μεγάλη νίκη, πάμε για την πρόκριση»

Ο Θάνος Μαρούλης χαρακτήρισε μεγάλη την σημερινή νίκη με τον Παμβοχαϊκό και ξεκαθάρισε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι η πρόκριση στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ.
«Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για τον τρόπο που ήρθε. Δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, είχαμε απουσίες, ο Μελγκαρέχο έχει κάνει μία προπόνηση και έλειπε ο βασικός μας διαγώνιος. Έχουμε σκαμπανεβάσματα και κυρίως στην υποδοχή, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτό τον καιρό. Η ομάδα όμως έδειξε χαρακτήρα και σαν μεγάλη ομάδα που είναι πήρε τη νίκη. Δεν ήρθαμε εδώ για να δέσουμε, θέλουμε να προκριθούμε στο φάιναλ-4. Όταν δεν κάνουμε λάθη η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες».

«Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα»

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Λάζαρ Τσίροβιτς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Σίγουρα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά ακόμα είναι νωρίς. Νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα απ'ότι περίμενα. Μέχρι και εδώ είχαμε κόσμο να μας υποστηρίξει και ανυπομονώ να παίξω στην έδρα μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ