Εκτυπώστε τη σελίδα
04-02-2015 13:31

ΕΣΑΠ: «Εξαιρετική και υψηλών προδιαγραφών διοργάνωση»

H EΣΑΠ με ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους τους φορείς που συνέβαλαν, στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».
H Volleyleague ευχαριστεί :

Τη NOVA για την εξαιρετική και υψηλών προδιαγραφών μετάδοση της διοργάνωσης καθώς και για την επικοινωνιακή προβολή τόσο της διοργάνωσης όσο και των παράλληλων δράσεων του LC.

To Δήμο Γλυφάδας και το ΚΑΠΠΑ για τη συνδιοργάνωση

Τις κάτωθι εταιρείες των οποίων η συμβολή ήταν καταλυτική προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η διοργάνωση του League Cup 2015

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (νερά και αναψυκτικά«Βίκος»)
Cartridge World (αναγόμωση μελανοδοχείων και αναλώσιμα υλικά γραφείου)
Palmie Bistro (αλυσίδα εστιατορίων)
Arena Car Rental (ενοικιάσεις αυτοκίνητων)
Ελληνική Ένωση Ομαδικού Αθλητικού Χορού («Αμαζόνες» / Greek Drops. www. mazoretes.gr)
Tempo Sport (αθλητικός εξοπλισμός)
Gala (μπάλες βόλεϊ)
Αράθυμος (καταστήματα οπτικών)
Amigos(μεξικάνικο εστιατόριο)
Fairplay (στήσιμο Volleyleague Shop.(fairplay.gr))

την ΕΟΠΕ για την υποστήριξη στην πραγματοποίηση του Τουρνουά Mini Volley στα πλαίσια του League Cup Νίκος Σαμαράς 2015
και ειδικά τον κ. Παναγιώτη Σιδέρη μέλος ΔΣ ΕΟΠΕ και Αρμόδιο για θέματα Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ καθώς και τον Λεωνίδα Καραϊσκο Υπ Ανάπτυξης ΕΟΠΕ.

την ΚΕΔ για την άψογη συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό αποτέλεσμα

το «Οραμα Ελπίδα» και τον ΠΑΣΑΠ για την υποστήριξη του στη διοργάνωση καθώς και προσωπικά τον Βασίλη Μινούδη για την πρωτοβουλία να συμπορευτούμε ΕΣΑΠ ΠΑΣΑΠ και «Όραμα Ελπίδα» , ώστε στο περιθώριο των αγώνων του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας , να πραγματοποιηθεί η ενημερωτική εκδήλωση «Δώσε ελπίδα, δώσε Ζωή», με θέμα, την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Επίσης ευχαριστούμε τα σωματεία ΑΕΚ, ο Α.Ο. Παλλήνης και η Ευρυάλη Γλυφάδας για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά Μini Volley καθώς και τους συνδέσμους διαιτητών ΣΥΔΠΕΑΑΑ και ΣΥΔΠΕΔΑΠ για την αφιλοκερδή παραχώρηση διαιτητών στο τουρνουά

Τέλος η Volleyleague ευχαριστεί όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο F4 για τη συνεργασία τους, όλα τα ΜΜΕ για την αθρόα προσέλευση και βέβαια το φίλαθλο κόσμο που με την παρουσία του τίμησε τη διοργάνωση.