Εκτυπώστε τη σελίδα
29-01-2015 19:27

Ταρνατόρος: «Εξεπλάγην με τις δηλώσεις της Έλενας»

Ο Παντελής Ταρνατόρος κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Σαμαρά που μίλησε με πικρία για όσους δεν τήρησαν τις υποσχέσεις που είχαν δώσει το διάστημα μετά την "απώλεια" του συζύγου της.

Συγκεκριμένα η Έλενα Σαμαρά είχε πει «Δεν θέλω να μεμψιμοιρώ και δεν ζητώ ελεημοσύνη, αλλά πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι κάποιοι δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους και ακόμη χειρότερα, τις υποχρεώσεις τους. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για παράδειγμα οφείλει ένα  ποσόν(περίπου 6.500) και μας ζήτησε αποδοχή κληρονομιάς για να μας το δώσει. Το κάναμε κι αυτό, πλήρωσαν κάποια λίγα και από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής. Βέβαια το χρέος είναι προηγούμενης διοίκησης, ο σύλλογος όμως έχει συνέχεια» και όσον αφορά την ΕΣΑΠ «Η ΕΣΑΠ εξάλλου υποσχέθηκε ασφάλεια σπουδών για τον Στράτο και έμεινε στα λόγια. Δεν ζητιανεύουμε, αλλά κάποιοι που μας χτυπούσαν τότε την πλάτη και μας παρηγορούσαν, δεν είναι κοντά μας».

Αναλυτικά η απάντηση του Παντελή Ταρνατόρου:

«Θα μιλήσω εκ μέρους της ΕΣΑΠ. Εξεπλάγην με τις δηλώσεις της Έλενας διότι έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Δε μπορώ να καταλάβω τι εννοούσε τουλάχιστον στο κομμάτι που αφορά στην ΕΣΑΠ και όχι στον Εθνικό. Ακόμα κι ενέχει γίνει κάποια παράληψη είμαστε εδώ για διορθώσουμε το όποιο λάθος. Πράγματι υπάρχει ένα ζήτημα με τον Εθνικό και πιστεύω πως θα διευθετηθεί. Η Έλενα φυσικά και έχει προσκληθεί για να είμαι μαζί μας στη διοργάνωση και όλα θα είναι καλά».