1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-01-2015 16:27

«Η Γλυφάδα θα γίνει σημείο αναφοράς του ελληνικού αθλητισμού»

Στην συνέντευξη Τύπου δεν θα μπορούσε να λείπει και ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου. Ο κ. Παπανικολάου τόνισε την χαρά του Δήμου που διοργανώνει το Λιγκ Καπ, ενώ έδωσε την υπόσχεση ότι η Γλυφάδα θα γίνει το σημείο αναφοράς για όλο τον αθλητισμό.
«Θέλω να ευχαριστήσω την Λίγκα για αυτή την συνεργασία. Θέλουμε να διοργανώσουμε με επιτυχία την διοργάνωση στην πόλη και να συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Ευελπιστούμε ότι και οι 4 ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μάθει η πόλη ότι η διοργάνωση που γίνεται εδώ είναι μια από τις σημαντικότερες. Θα υπάρξουν και άλλες στο μέλλον όπως το φάιναλ-4 του μπάσκετ γυναικών. Κάναμε τον Νοέμβριο μία συναυλία με τα έσοδα να πηγαίνουν στους φτωχούς της πόλης. Ευελπιστούμε μελλοντικά να κάνουμε περισσότερα πράγματα για να γίνει κάποια στιγμή η Γλυφάδα το σημείο αναφοράς για όλο τον αθλητισμό. Μαζί με τον Περικλή Δορκοφίκη έχουμε κάνει ένα πλάνο σημαντικών διοργανώσεων που θα έχουν επίκεντρο τον πολίτη αλλά και τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ