1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-11-2013 15:22

Κλαρούδας:«Να συνδυαστεί η πρώτη μας εμφάνιση στον θεσμό με τελικό» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Γιώργος Κλαρούδας μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ για πρώτη φορά. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο όνειρο του τελικού αλλά και στο προσεχές παιχνίδι με την Νίκη Αιγινίου για την Volleyleague.

Μας πηγαίνει καλά το Λιγκ Καπ, αλλά και στο πρωτάθλημα δεν έχω παράπονο. Μόνο μια ήττα με την Λαμία κάναμε εκτός προγράμματος, οι άλλες ήταν καλύτερες ομάδες, παίζανε στην έδρα τους, έχουν σταθερότητα και διεκδικούν πολλά φέτος στο πρωτάθλημα. Στο Λιγκ Καπ δώσαμε μεγάλη σημασία, όχι ότι δεν δίνουμε στο πρωτάθλημα αλλά θέλουμε να συνδυαστεί η πρώτη μας εμφάνιση στον θεσμό με έναν τελικό αν είναι δυνατόν και το βλέπουμε πολύ σοβαρά σαν διοργάνωση. Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Παίξαμε πολύ καλά εμείς, βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο και κάποια στιγμή ο αντίπαλος δεν μπορούσε να μας παρακολουθήσει. Σίγουρα δεν είναι αυτές οι δυνατότητες της Κηφισιάς, είναι μια ομάδα με σταθερότητα, παίζει πάρα πολύ καλά. Σήμερα προφανώς δεν της βγήκε το παιχνίδι και κάναμε μια εύκολη νίκη την οποία δεν περιμέναμε».

Για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Νίκη Αιγινίου ο Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε:«Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, παίζουμε με το Αιγίνιο, είναι χαμηλά στην κατηγορία. Πρέπει και θα το δούμε σοβαρά το παιχνίδι, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό που λέω συνεχώς είναι μέχρι τον Δεκέμβριο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα, τι βαθμούς μπορούμε να μαζέψουμε και επειδή στον πρώτο γύρο είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε με τους 6 πρώτους της περσινής χρονιάς στο γήπεδο τους, δεν ήταν εύκολο και παρόλα αυτά έχουμε μαζέψει αρκετούς βαθμούς. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας και ελπίζω να σταθεροποιηθούμε στις καλές εμφανίσεις».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ