Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-10-2013 23:13

Τόρες: «Πιστέψαμε για το κάτι παραπάνω»

Στο volleynews.gr μίλησε ο Τζουλιάν Τόρες, μετά το νικηφόρο πέρασμα της ομάδας του από το Ρέντη. Ο Ισπανός κεντρικός της ΑΕΚ αν και... νέος φαίνεται να έχει μπει στο κλίμα.

 

Για το παιχνίδι : «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά. Με σταθερά βήματα ανεβάσαμε το ρυθμό και την απόδοση μας. Στο πρώτο σετ χάσαμε με τρεις πόντους διαφορά αλλά πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε παραπάνω στο παιχνίδι. Δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό  στο δεύτερο σετ ,κάναμε το 1-1 κι έτσι ανέβηκε η αυτοπεποίθηση μας. Στο τρίτο, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι -κυρίως με την τακτική- και μπορέσαμε να επιβληθούμε.  Χρησιμοποιήσαμε όλες τις ευκαιρίες και έτσι το πήραμε.  Στο τέταρτο σετ, οι αντίπαλοι επέστρεψαν με πιο συγκεντρωμένη σκέψη και κέρδισαν αυτή τη φορά εκείνοι. Φτάνοντας στο τάι μπρέικ όλα μπορούσαν να γίνουν. Μπορούσε να τελειώσει 16-14, μπορούσε και παραπάνω. Το σίγουρο είναι ότι αφού το παιχνίδι παιζόταν στον πόντο, θα μπορούσε να είναι ο Ολυμπιακός ο τελικός νικητής».

Για τα λάθη : «Δε νομίζω  ότι υπήρξαν πολλά λάθη από τις δύο ομάδες. Το ότι κάποια κίνηση δεν πέτυχε, δεν την κάνει αυτόματα και λάθος.  Οι πόντοι ήταν τόσο κοντά. Κάποιες φορές ήμασταν καλύτεροι, κάποιες όχι. Ο παίκτης μπορεί να κάνει μια πολύ καλή φάση τη μια στιγμή, και την επόμενη να κάνει το χειρότερο λάθος. Πιστεύω ότι οι οπαδοί που παρακολούθησαν, το ματς έφυγαν ευχαριστημένοι από το θέαμα».

Για τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να ξέρω για την πορεία. Είμαστε μια καινούρια ομάδα με καινούριους παίκτες που προσπαθούμε όλοι μαζί να φτιάξουμε την συσπειρώσουμε. Καθένας από εμάς είναι ένας ξεχωριστός παίκτης, αλλά ένας μόνος του δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα ή το κύπελλο. Μπορεί να είσαι το πιο σημαντικό πρόσωπο σε ένα ματς, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται πάντα. Εμείς αυτό που προσπαθούμε είναι να γίνουμε ομάδα.  Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο γίνεται περισσότερους αγώνες. Είμαι καινούριος και δεν ξέρω τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά έχω ακούσει  ότι ο ΠΑΟΚ, η Κηφισιά, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Φοίνικας Σύρου και ο Παμβοχαϊκός  (γέλια στην προσπάθεια να το προφέρει) είναι πολύ δυνατές ομάδες, οπότε όλα μπορούν να γίνουν».

Στόχος της ομάδας, όπως είπε ο ίδιος είναι να έχουν μια πολύ καλή χρονιά . 

 

ΦΙΟΡΕΛΑ ΜΑΛΟ