Εκτυπώστε τη σελίδα
18-01-2023 01:30

Λιγκ Καπ Α' ημιτελικός: Για σκορ πρόκρισης ο Παναθηναϊκός για την υπέρβαση ο Μίλωνας

O κάτοχος του περσινού τίτλου Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στον Α «πράσινο» ημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. (Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, Α΄ημιτελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, 18/1, 16.45, PAO T.V., Διαιτητές: Βουδούρης, Χρηστίδης). 

Ο Παναθηναϊκός έχοντας αποκλείσει τον Π.Α.Ο.Κ. από τα προημιτελικά του θεσμού δεν στοχεύει σε τίποτε λιγότερο από την πρόκριση στους τελικούς. Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να περάσει το μαχητικό Μίλωνα. Οι νεοσμυριώτες είναι το αγκάθι στο λαιμό όλων των φαβορί της εφετινής σεζόν και έχουν αποδείξει πως είναι ικανοί για όλα.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προέρχεται από συνεχόμενους αγώνες Τετάρτη Σάββατο και ενόψει και της ευρωπαϊκής ρεβάνς τη μεθεπόμενη Τετάρτη θέλει να κάνει οικονομία δυνάμεων και παράλληλα να πετύχει και το στόχο της πρόκρισης.

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Ανδρέας Φράγκος δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να φέρουμε ένα καθαρό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Ο Μίλωνας είναι μια αξιόμαχη ομάδα και στην έδρα του εμφανίζεται αρκετά ανταγωνιστικός. Ερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο με αρκετά παιχνίδια γι’ αυτό και η συγκέντρωση και η τακτική ακολουθία θα παίξουν σημαντικό ρόλο».

Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων όπως και τη σεζόν 2021-22 έφτασε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και θέλει να κάνει την υπέρβαση. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης χωρίς άγχος είναι αποφασισμένη να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρας δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Θελουμε να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Ξέρουμε την δυσκολία των αγώνων, διότι ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου που είχαμε νικήσει. Έχει και την προσθήκη του Σάντερς. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι να επιβεβαιώσουμε το επίπεδο μας σε μια σειρά απαιτητικών αγώνων».

Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2020-21 όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 σετ.

League Cup «Νίκος Σαμαράς»

Α΄Ημιτελικοί Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

  Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 3-1

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 16.45 (PAO TV): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Διαιτητές: Βουδούρης, Χρηστίδης, Επόπτες: Καπότης, Αρβανίτης, Γραμματεία: Ψάρρα, Παρατηρητής: Καπάνταης