1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-11-2021 01:10

League Cup: Πρώτη μεγάλη κόντρα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για την πρόκριση (7/11, 16:00, ERT Flix - Live Streaming ESAP TV)

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στην Α΄φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς με κοινό στόχο των δύο μονομάχων η νίκη που θα ανοίξει την πρόκριση στα ημιτελικά καθώς υπάρχει και η ρεβάνς της Θεσσαλονίκης. (Α΄αγώνας, Α φάση League Cup Νίκος Σαμαράς 7/11, 16:00, ERT Flix - Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Κουτσούλας, Βουδούρης)

O προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης είπε στο olympiacossfp.gr: «Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας και μια ακόμη πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα και εμείς πρέπει να μαζέψουμε δυνάμεις και με μεγάλη συγκέντρωση να κάνουμε το πρώτο βήμα για την  πρόκριση. Θα δώσουμε τα πάντα να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω να έχουμε τον κόσμο μας να δώσει ωθήσει στους αθλητές μας να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι στρέφουμε την προσοχή μας σε μια διαφορετική εγχώρια διοργάνωση όπως είναι το  Λιγκ Καπ. Θα αντιμετωπίσουμε νωρίς μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει και αυτή στόχο να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής και για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την νίκη». 

O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης είπε στο acpaok.gr: «Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπ΄λιζουμε σοβαρά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ιδιαίτερα αυτά τα δυνατά παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό και ειδικά σε αυτά τα ματς για το Λιγκ Καπ που η πρόκριση θα κριθεί σε δύο αγώνες. Το Λιγκ Καπ είναι ένας από τους στόχους της χρονιάς. Δεν ξέρω να σας πω εάν είναι πλεονέκτημα ο δεύτερος αγώνας στην έδρα μας. Μπορεί να είναι πλεονέκτημα, μπορεί και όχι. Στόχος μας κάθε φορά που παρουσιαζόμαστε στο γήπεδο. Ξέρουμε πως έρχεται δύσκολη περίοδο με Λιγκ Καπ, Ευρώπη και πρωτάθλημα αλλά αυτή είναι η δουλειά μας.

Υπάρχει μία δυσκολία όταν υπάρχουν και τα ταξίδια. Είμαστε έτοιμοι για όλα». O Aντρέ Μπράουν είπε στο acpaok.gr: «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και έχουμε την πρώτη δοκιμασία για τον πρόκριση. Το Λιγκ Καπ είναι μέσα στους στόχους μας. Θα είναι δύσκολος αγώνας αλλά είναι στις δυνατότητες μας να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Θα γίνει ένα μεγάλο ματς".
Είναι η 7η σεζόν που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες στη διοργάνωση.

League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2021-22 Α΄φάση - Α αγώνας

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ 2-3

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Δ.Βικέλας Μακροχώρι 14:00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Ο.Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Σαρακινίδης, Βένος, Γραμματεία: Συρομάχου.

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 16:00 (EΡΤ Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Γεωργιάδης, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Bαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο Ηράκλειο 17:30 (Live Streaming ESAP TV): Ο.Φ.Η. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κόκκας, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ