Εκτυπώστε τη σελίδα
09-08-2013 12:21

Ερασιτέχνες και Βετεράνοι ...εν δράσει

Το Σαββατοκύριακο θα γίνουν αγώνες Ερασιτεχνών και Βετεράνων ( οι ομάδες των βετεράνων θα αποτελούνται από παίκτες άνω των 40 χρόνων), τρεις εναντίον τριών.

Στην ανοικτή κατηγορία (Ερασιτεχνών) το έπαθλο για την πρώτη ομάδα είναι 500 ευρώ. Κάθε ομάδα δικαιούται να χρησιμοποιήσει μέχρι έναν αθλητή που έπαιξε πέρσι στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας. Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ ανά ομάδα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα διεξαχθεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Βετεράνων, για αθλητές άνω των 40 χρόνων. Η νικήτρια ομάδα θα πάρει ως έπαθλο τρεις διπλές διανυκτερεύσεις στο 4άστερο ξενοδοχείο SentidoKouzalis, συνολικής αξίας 450 ευρώ. Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ.

Οι νικητές στους αγώνες της φάσης των Ομίλων θα κρίνονται στο ένα σετ, ενώ στην τελική φάση, που θα γίνει την Κυριακή, 18 Αυγούστου,  οι  νικητές θα κρίνονται στα δύο σετ. Όσες ομάδες περάσουν στην τελική φάση της Κυριακής, θα πάρουν δώρα.

Για πληροφορίες και συμμετοχές αποτίνεστε στα τηλέφωνα 99542994 και 99870963, στο www.asc-sports.comαλλά και  στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook.com/ScarabeoOpen.