1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
26-07-2013 15:02

Αύριο οι εξετάσεις

Αύριο Σάββατο 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο της Λεμεσού, οι εξετάσεις πρακτικής των 40 υποψήφιων προπονητών.
Οι υποψήφιοι προπονητές παρακολούθησαν τα σεμινάρια προπονητικής και τώρα καλούνται να αποδείξουν πως μπορούν να τα καταφέρουν στους πάγκους. Οι 40 υποψήφιοι είναι χωρισμένοι σε 5 γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ θα εξεταστεί στις 09:0, με χρονική διάρκεια 2 ωρών.

Συνολικά οι εξετάσεις πρακτικής αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 19:00. Τα θέματα των εξετάσεων είναι πολλά και ποικίλλουν: Επίθεση, σέρβις, πάσα με δάκτυλα, μανσέτα, μπλοκ, άμυνα, προθέρμανση, ασκήσεις πρώτης βαθμίδας.
Τη Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 και ώρα 11.00π.μ. ακριβώς, θα γίνουν οι γραπτές εξετάσεις στο ξενοδοχείο Αρσινόη.

Σχετικά άρθρα

  • Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Κύπρο η Θέτιδα Βούλας
    Την τέταρτη θέση κατέκτησε η Θέτιδα η οποία πήρε μαζί με τον Ολυμπιακό μέρος στο 2ο τουρνουά της Κύπρου. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες, ηττήθηκε στο μικρό τελικό από την Ταργκοβίτσε με 3-2 σετ (23-25, 25-23, 19-25, 25-21, 15-9) και πήρε την τέταρτη θέση.
  • Πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Κύπρου
    Ιδανικά ολοκλήρωσε την παρουσία του στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου ο Ολυμπιακός ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ του Ερυθρού Αστέρα, στον μεγάλο τελικό και πανηγύρισαν μαζί με τους Κύπριους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" που έδωσαν δυναμικό παρών ολες τις ημέρες των αγώνων.
  • Στην Ελπίδα Αμπελοκήπων ο Δημήτρης Ποχάνης
    Την απόκτηση του 22χρονου (1μ99) Κύπριου διεθνή διαγώνιου, Δημήτρη Ποχάνη ανακοίνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Με την απόκτηση του Ποχάνη, η Θεσσαλονικιώτικη ομάδα δείχνει ότι εμπιστεύεται ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος μπορεί να τις προσφέρει λύσεις, στην φετινή της παρουσία στη Volleyleague
  • Η προπονητική καριέρα του Χριστοφιδέλη ξεκινάει από την Ανόρθωση
    Από την Κύπρο θα ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του νταμπλ το 2019 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το φιλέ και πλέον θα ακολουθήσει τον δρόμο του προπονητή.
  • Τσάμπιονς Λιγκ: Για την υπέρβαση η Ομόνοια του Καλμαζίδη
    Νέα μεγάλη πρόκληση περιμένει σήμερα Τετάρτη στις 20:00 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» την Ομόνοια, η οποία υποδέχεται για την τρίτη φάση του Τσάμπιονς – Λίγκ την πολωνική Γιαστρέμπσκι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ