1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2013 18:51

Η Αγία Νάπα έχει την ...τιμητική της στην άμμο

Τo ερχόμενo Σάββατοκυρίακο 27-28 Ιουλίου 2013  θα διεξαχθεί στις καινούργιες εγκαταστάσεις στη παραλία Λάντα στη Αγία Νάπα Παγκύπριο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων κάτω των 19 χρόνων γεννηθέντες 1.1.1994 και μετά.

Το πρωτάθλημα αυτό διοργανώνεται από το σωματείο Ολυμπιάς Φρενάρους με συνδιοργανωτές την ΚΟΠΕ και τον Δήμο Αγίας Νάπας.

 Η Τεχνική Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 9.00π.μ. και αμέσως μετά αρχίζουν οι αγώνες.

Οι  δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά μέχρι τη Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 12.00  στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">volleycy@spidernet.com.cy και θα πρέπει επίσης οι αθλητές να έχουν σε ισχύ το δελτίο υγείας τους. (Προσοχή δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες συμμετοχές).

 

Παγκύπριο πρωτάθλημα μπητς βόλεϊ ανδρών - γυναικών
Επίσης στις ίδιες εγκαταστάσεις θα διεξαχθεί πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών με διοργανωτή την Ολυμπιάς Φρενάρους και συνδιοργανωτές την ΚΟΠΕ και τον Δήμο Αγίας Νάπας. Η τεχνική Σύσκεψη θα γίνει επίσης το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 9.00π.μ. και αμέσως μετά θα αρχίσουν οι αγώνες. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών θα γίνονται στον κ.Παύλο Κωνσταντίνου τηλ. 99-125625 μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 12.00 (Προσοχή δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες συμμετοχές).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ