1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2013 12:50

Σε ...βαθιά νερά οι γυναίκες της Κύπρου

Στους ομίλους του Ιανουαρίου 2014 η Κύπρος θα κληθεί να αντιμετωπίσει μεγαθήρια της Γηραιάς Ηπείρου.

H Εθνική ομάδα γυναικών καλείται να κολυμπήσει σε βαθιά νερά αφού σε αυτή την φάση συμμετέχει η ελίτ του γυναικείου βόλλεϋ της Ευρώπης πλην βέβαια της διοργανώτριας Ιταλίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 3-5 Ιανουαρίου 2014.

Στον γ’ γύρο μετέχουν: Τουρκία, Γερμανία, Σερβία, Πολωνία, Ρωσία, Ολλανδία, Τσεχία, Βουλγαρία, Γαλλία, Ισπανία, Ρουμανία, Αζερμπαϊτζάν, Κροατία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Ουκρανία, Σλοβακία, Εσθονία, Κύπρος, καθώς και τρεις εκ των Μαυροβουνίου, Ισραήλ, Ελβετίας, Ουγγαρίας, Ελλάδος και Λετονίας που θα προκριθούν από τον β΄ γύρο (2-6 Οκτωβρίου στο Ισραήλ).

Στα τελικά της Ιταλίας το 2014 θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013 (6-14 Σεπτεμβρίου στην Γερμανία και την Ελβετία), συν επτά ομάδες από τον γ΄ γύρο. Στα τελικά έχει ήδη περάσει η Ιταλία ως διοργανώτρια.

Εκτός από τις δέκα θέσεις της Ευρώπης, στα τελικά της Ιταλίας θα λάβουν μέρος και δύο ομάδες από την Αφρική, έξι από τη Βόρειο Αμερική & Καραϊβική, δύο από τη Νότιο Αμερική και τέσσερις από την Ασία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ