1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-07-2021 14:04

Στην Πορταριά Πηλίου προετοιμάζεται η εθνική Κύπρου U16

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών U16 της Κύπρου ξεκίνησε από το Σάββατο 24/7 προπονητικό camp στην Πορταριά Πηλίου ενόψει της προετοιμασίας της για την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U 17 της ζώνης της κεντρικής Ευρώπης – MEVZA, τον Ιανουάριο του 2022.

Την αποστολή αποτελούν οι αθλήτριες, Πετρούλα Θεμιστοκλέους, Αλεξάνδρα Φώτσιου, Αντρεάνα Κουκουμά, Αλεξάνδρα Σολομωνίδου, Μαρία Πεφάνη, Οριάνα Θεοδότου, Μαρία Κοκκοφίτου, Κυριακή Βλαδιμήρου, Αντριάνα  Χατζηκωνστάντα, Χαρά Χριστοφή, Ελίτα Φώτη, Εύα Ηροδότου, Μιχαέλλα Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνα Γεωργίου, Κωνσταντίνα Συμεού και Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου.

Η ομάδα της Κύπρου προπονείται υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή Λούη Λοίζου, και στα πλάνα του είναι να δουλέψει σκληρά με καθημερινές διπλές προπονήσεις πρακτικής εξάσκησης αλλά και μαθήματα θεωρίας, μέχρι το Σάββατο  31 Ιουλίου, οπότε και θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Η συνεργασία με το προπονητικό camp της Πορταριάς και τον επικεφαλής- προπονητή Γιάννη  Νικολάκη έχει ξεκινήσει πριν αρκετά χρόνια, ενω η Εθνική ομάδα της Κύπρου προετοιμαζεται σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, έχοντας στη διάθεση της όλες τις διευκολύνσεις και μέσα που απαιτεί η σύγχρονη προπονητική.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Νικολάκης μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του και προπονητή φυσικής εκγύμνασης και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης Χρήστο  Βαρατάση διετέλεσαν προπονητές της Εθνικής Ομάδας γυναικών της Κύπρου, την περίοδο 2019-2020, ενώ κατά την περσινή περίοδο είχαν την ευθύνη των γυναικείων ομάδων της Ολυμπιάδας Νεάπολης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας γυναικών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.   

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ