Εκτυπώστε τη σελίδα
26-06-2021 13:32

Στο Παραλίμνι θα πασάρει ο Θάνος Μαρούλης

Από τη Σύρο στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θάνος Μαρούλης. Ο 32 χρονος (1μ87) διεθνής πολύπειρος πασαδόρος που κατέκτησε πέρυσι με τον Φοίνικα το Λιγκ καπ της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ΕΝΠ να συνεχίσει την καριέρα του στο Παραλίμνι. Στην Κυπριακή ομάδα θα βρεί προπονητή τον πρώην τεχνικό των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Μαρκάκη, ο οποίος αντικατέστησε τον Νίκο Ρουελιώτη.

H ανακοίνωση του Κυπριακού συλλόγου αναφέρει;

«Η ΕΝΠ Πετόσφαιρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον 32χρονο Ελλαδίτη διεθνή πασαδόρο Θάνο Μαρούλη για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.Ο Θάνος έχει ύψος 1.87 και την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τα χρώματα της Hapoel Menashe Hadera ενώ τον Γεννάρη εντάχθηκε στο δυναμικό του Φοίνικα Σύρου. Πιο πριν αγωνίστηκε στις ομάδες της ΑΕΚ, Παοκ, Λαμία, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, St. Quentin Γαλλίας, Κομοτηνή και Βiogas Nöfels Ελβετίας. Εχει επίσης 18 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Σε δήλωση του ο Θάνος ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό μου στην ομάδα του Παραλιμνίου. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας, καλή αγωνιστική χρονιά με γεμάτα γήπεδα και θα δώσουμε το 100% να πάμε την ομάδα ενα βήμα πιο ψηλά από πέρυσι»

Η ΕΝΠ Πετόσφαιρα καλωσορίζει τον Θάνο στην μεγάλη οικογένεια της ΕΝΩΣΙΣ και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»