Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-06-2013 13:48

Πρόκληση και ανθρωπιά για την Κύπρο

Τον πιο κρίσιμο αγώνα της στην προσπάθειά της να διατηρήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μικρών Κρατών δίνει απόψε Παρασκευή, ώρα 20:00, στο Στάδιο "Σπύρος Κυπριανού" της Λεμεσού, η Εθνική ανδρών της Κύπρου, με αντίπαλο τη Σκωτία.

Ιστορικά η Κύπρος έχει ηττηθεί μόνον μία φορά σε 12 αγώνες από τη Σκωτία (το 2001 στη Γλασκώβη με 2-3), αλλά η κρισιμότητα του αποψινού αγώνα αυξήθηκε κατακόρυφα μετά τη χθεσινή νίκη-έκπληξη της Σκωτίας με 3-0 επί του Λουξεμβούργου. Στον άλλον αγώνα της πρεμιέρας η Κύπρος νίκησε το Σαν Μαρίνο με 3-1 και έτσι οι αποψινοί αντίπαλοι είναι οι μόνοι αήττητοι του ομίλου μετά την πρώτη αγνωιστική. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και όλα τα στελέχη της Εθνικής Ανδρών καλούν τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα μας απόψε στο "Σπύρος Κυπριανού" για μια νίκη που επί πλέον θα μετρήσει σημαντικά και για την προσπάθεια πρόκρισης στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2014.

Αντί για είσοδο στους αγώνες του "Σπύρος Κυπριανού" θα γίνονται εισφορές. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί για την μητέρα πετοσφαιριστή και η οποία βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για θεραπεία λόγω σοβαρής ασθένειας.