1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-05-2013 22:37

Η Κύπρος στο ΑΜΚΕ με Μανωλίνα, Μαριώτα στην άμμο

Οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών της Κύπρου βρίσκονται στο Λουξεμβούργο για να αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μικρών κρατών (ΑΜΚΕ) τόσο στο βόλεϊ όσο και στο μπιτς βόλεϊ. Προπονητής της Εθνικής Ανδρών είναι ο Κώστας Δεληκώστας και των γυναικών ο Μανώλης Ρουμελιώτης.
Οι αγώνες αρχίζουν στις 27 Μαίου και θα ολοκληρωθούν την 1η Ιουνίου 2013.

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας ανδρών αποτελούν οι Κώστας Δεληκώστας (προπονητής), Γιάννης Γιαπάνης (βοηθός), Ζιανέτ Σωκράτους (στατιστικολόγος) και οι πετοσφαιριστές Άνθιμος Οικονομίδης, Νικόλας Χαραλαμπίδης, Γιάννης Κοντός, Γαβρίλης Γεωργίου, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γιώργος Μοσχοβάκης, Κώστας Παφίτης, Μαρίνος Παπαχριστοδούλου, Σάββας Σάββα, Αχιλλέας Πετρακίδης, Άγγελος Αλεξίου,Νίκος Κολάς .

Την αποστολή της Εθνικής γυναικών αποτελούν οι Μανώλης Ρουμελιώτης (προπονητής) ο οποίος θα έχει επίσης για βοηθό τον τον Γιάννη Γιαπάνη και στατιστικολόγο την Ζιανέτ Τζωρτζή και τις πετοσφαιρίστριες Άντρεα Χαραλάμπους, Ελένη Μοσφιλιώτη, Δέσποινα Κωνσταντίνου, Άντρη Ιορδάνους, Ιρίνα Κουδουνά, Σοφία Μανίταρου, Ιωάννα Λεωνίδου, Κατερίνα Ζακχαίου, Μαρίνα Λαβρούκ, Χριστιάνα Δαβίδ, Θεοτή Αντωνία, Πέτρου Ελεάνα

Τις ομάδες μπιτς βόλεϊ αποτελούν στους άνδρες οι Δημήτρης Αποστόλου και Βλαντιμίρ Κνέζεβιτς και στις γυναίκες Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριώτα Αγγελοπούλου.

Η Εθνική ανδρών στη σάλα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Σαν Μαρίνο, Ισλανδία, Μονακό και Λουξεμβούργο και η Εθνική γυναικών την Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Λουξεμβούργο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ