1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2019 18:39

Οι επισκέψεις του προέδρου της CEV Αλεξάνταρ Μπόρισιτς στη Κύπρο

Συναντήσεις με την πολιτική και αθλητική ηγεσία της Κύπρου είχε την Τετάρτη 05 Ιουνίου 2019 ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης CEV Αλεξάνταρ Μπόρισιτς ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.
Το πρωί συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ δρα Μιχάλη Κρασιά βρέθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη. Ακολούθως επισκέφθηκε τα γραφεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Ντίνο Μιχαηλίδη στην παρουσία του Ταμία Δαμιανού Χατζηδαμιανού, τέως προέδρου της ΚΟΠΕ και του Γενικού Γραμματέα Στρατηγού Χαράλαμπου Λόττα. Στη συνάντηση ο κ. Μπόρισιτς απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Μιχαηλίδη.

Στις δυο συναντήσεις ο κ. Μπόρισιτς συζήτησε τρόπους περαιτέρω ανάπτυξης του βόλεϊ στην Κύπρο. Παράλληλα, συζητήθηκαν τρόποι ώστε η Κύπρος να καταστεί μια από τις δυνατές χώρες στην περιοχή της. Ο κ. Μπόρισιτς όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ την Τρίτη, πρέπει να βρεθούν οι τρόποι η Κύπρος να διοργανώσει ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις μικρές ηλικίες».

Πηγή: Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ