1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2018 13:33

«Αιώνιοι» στον τελικό μετά από 34 χρόνια

Μετά από 34 χρόνια οι δυο αιώνιοι ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια συγκρούονται στον 44ο τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας και ως είθισται το ενδιαφέρον είναι μεγάλο ανάμεσα στις τάξεις των οπαδών των δύο ομάδων. Ο μεγάλος αγώνας (ζωντανά από τη Cytavision) θα αρχίσει απόψε στις 20:00, στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία.


Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και παρουσιάζονται πανέτοιμες για το μεγάλο ραντεβού. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να διεκδικήσει το Κύπελλο που λείπει από τη βιτρίνα του από το 1985, ενώ η Ομόνοια μετά την απώλεια του πρωταθλήματος θέλει το τρόπαιο για λογαριασμό της.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Γιάννη Μέλκα μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Green Air Παφιακού είναι σε άριστη ψυχολογία και θέλουν τον τίτλο.

Ο κόουτς θα βασιστεί στους Χρυσοστόμου, Παμπακά, Λούνα, Βερίσιμο, Μίτιτς, Χαμαγιούν, Παντελή με εναλλακτικές λύσεις τους νεαρούς.Η Ομόνοια έχει πιο βαθύ ρόστερ και μια πλειάδα καλών πετοσφαιριστών όπου ο κόουτς Γιάννης Καλματζίδης θα βασιστεί για τον τελικό. Ο Σιντιμπέ θα είναι η αιχμή του δόρατος των «πρασίνων» με συμπαραστάτες τους Φιλάρντι, Μπέγκρεϊ, Αχ. και Σωτ. Πετρακκίδη, Αλεξίου, Παπαχριστοδούλου, Προδρόμου και Αδάμου.

Γ. Μέλκας: «Η Ομόνοια το φαβορί»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιάννης Μέλκας ανέφερε ότι «η Ομόνοια είναι το φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια αφού έχει πλήρες ρόστερ και κατέκτησε πιο ψηλή θέση από εμάς στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι ένα παιχνίδι και θα πάμε για να κερδίσουμε».

Ο Μέλκας είπε ότι «προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε τον Φιλάρντι τον οποίο δεν αντιμετωπίσαμε μέχρι στιγμής». Όσον αφορά στο κομμάτι της ψυχολογίας μετά την πρόκριση στην Πάφο, ο Μέλκας είπε ότι «η νίκη και η πρόκριση όπως επιτεύχθηκε ήταν πολύ σημαντική αφού προκριθήκαμε έναντι του πρωταθλητή». Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ θα περάσουν ήσυχα τη μέρα τους ενόψει του Τελικού και θα συγκεντρωθούν στο Στάδιο πριν από τον αγώνα.Καλμαζίδης: «Είμαστε το φαβορί… αλλά»

Ο προπονητής της Ομόνοιας Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε ότι «είμαστε το φαβορί και δεν φοβάμαι να το πω, αλλά πρόκειται για ένα Τελικό μεταξύ δυο ομάδων με τεράστιο όνομα». Ο Καλματζίδης είπε ότι «ο τελικός είναι η κορύφωση του θεσμού και ένας αγώνας που θα γίνει σε μια εξαιρετική και φορτισμένη ατμόσφαιρα» Σύμφωνα με τον Καλμαζίδη, «ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι με ωραίες φάσεις και ο καλύτερος που θέλω να είναι η ομάδα μου να κερδίσει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ