1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2018 14:01

Καμπερίδης: «Τώρα πάμε για το κύπελλο»

O αρχιτέκτονας της επιτυχίας του πρωταθλητή της Κύπρου Παφιακού, Κυριάκος Καμπερίδης, δήλωσε για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του τιτλου μετά απο 12 χρόνια κόντρα στην Ομόνοια του Καλμαζίδη:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία τους. Μετά το πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο, αλλά κυρίως μας ενδιαφέρει να παίζουμε καλά»

Σχετικά άρθρα

  • Άκης Ασπιώτης: «Ο Παφιακός είναι η οικογένειά μου»

    Πανευτυχής  για το πρωτάθλημα του Παφιακού, ο  διαγώνιος Άκης Ασπιώτης ανέφερε: «Η ομάδα του Green Αir Παφιακού αποτελεί την οικογένειά μου. Ο Κυριάκος Καμπερίδης είναι ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας και ανέφερε ότι στόχος είναι πλέον το Κύπελλο."



  • Πρωταθλητής Κύπρου ο Παφιακός των Καμπερίδη-Ασπιώτη
    Το πρωτάθλημα μετά από 12 χρόνια και τη σεζόν 2005 -06, επέστρεψε εδώ και λίγες ώρες, ο Green Air Παφιακός. Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα αντάξιο της φήμης των δυο ομάδων, η Παφιακή ομάδα του Καμπερίδη και Ασπιώτη, μέσα στην κατάμεστη αίθουσα «Αφροδίτη» κέρδισε την ισάξια Ομόνοια του Καλμαζίδη μετά από δυόμισι ώρες αγώνα με 3-2 σετ.
  • Ο Καμπερίδης νίκησε τον Καλμαζίδη
    Μεγάλο "διπλό" πέτυχε ο Παφιακός την Παρασκευή (3/11) μέσα στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» κερδίζοντας την Ομόνοια με 0-3 σετ και με τη νίκη της τέταρτηςαγωνιστικής ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 πόντους.

  • Νίκες για Καλμαζίδη, Μέλκα, Καμπερίδη
    Με νίκη ξεκίνησαν στο κυπριακό πρωτάθλημα ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο Γιάννης Μέλκας και ο Κυριάκος Καμπερίδης.
  • ΠΑΟΚ, Παφιακός και Βοϊβοντίνα στο τουρνουά του Φοίνικα Σύρου
    Ο Φοίνικας Σύρου θα διοργανώσει ξανά διεθνές τουρνουά με καλεσμένους τον ΠΑΟΚ, τον Παφιακό από την Κύπρο και την Βοϊβοντίνα από τη Σερβία. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ