1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-03-2018 12:44

Κοντά στην 5η θέση το ΑΠΟΕΛ του Μέλκα

Παίζοντας καλό βόλεϊ το ΑΠΟΕΛ υπέταξε την Pokka ΑΕ Καραβά στο «Λευκόθεο» με 3-1 σετ και πέτυχε την τρίτη νίκη επί των «κιτρινόμαυρων». Πλέον η ομάδα του Μέλκα χρειάζεται άλλη μια για να κατακτήσει την 5η θέση. Η Pokka ΑΕ Καραβά θα επιδιώξει στη Λεμεσό να πετύχει μια νίκη για να μπει ξανά στο κόλπο.

 

Η αποχή δεν έδειξε να επηρεάζει το ΑΠΟΕΛ που στο πρώτο σετ έπαιξε καλύτερα από την Pokka ΑΕ Καραβά και όταν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ κέρδισε σε 24 λεπτά 25-19 γράφοντας το1-0 στα σετ.

Mε την πάροδο του χρόνου η Pokka ΑΕ Καραβά ανέβασε την απόδοσή της και αυτό φάνηκε στο δεύτερο σετ. Μετά από ένα ωραίο σετ, αφού και οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν καλή απόδοση, οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν με 23-25 σε 30 λεπτά και ισοφάρισαν τον αγώνα σε 1-1.

«Γαλαζοκίτρινο» βάφτηκε το τρίτο σετ. Η ομάδα του Μέλκα έπαιξε ωραίο βόλεϊ, πήρε διαφορά στο σκορ και «καθάρισε» εύκολα το σετ με 25-14 σε 25 λεπτά.

Το τέταρτο σετ επιφύλασσε συγκινήσεις ς με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις, αλλά το ΑΠΟΕΛ να κερδίζει 26-24 σε 31 λεπτά και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Τα σετ: 3-1 (25-19, 23-25,25-14, 26-24)

ΑΠΟΕΛ(Γ. ΜΕΛΚΑ): Μίτιτς, Κυπριανού, Γ. Χρυσοστόμου, Λούνα, Βερίσιμο,Παμπακάς – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Π. Χρυσοστόμου, Φαρχάν.

Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Θεοδούλου,Γκαρσία, Ράμμα, Καρακατσάνης, Ντιγκρουαρένκο, Χατζηφιλίππου – Λίμπερο: Καλαφάτης. – Αλλαγές: Παναγιωτίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ