1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-09-2017 22:36

Βήμα πρόκρισης για Αγγλίδες και Κύπριους

ωΜε πέντε αγώνες συνολικά τεσσάρων Γυναικών και ενός Ανδρών άρχισε στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 η προκριματική φάση BeachVolley των Κοινοπολιτειακών Αγώνων του 2018 που θα φιλοξενηθούν στο Γκόλντ Κόουστ της Αυστραλίας.
Οι αγώνες έγιναν στην παρουσία 500 συνολικά θεατών και οι τέσσερεις ομάδες που συμμετέχουν Κύπρος, Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία πρόσφεραν τον καλύτερό τους εαυτό. Όλα θα κριθούν στην αυριανή ημέρα στο θέμα πρόκρισης άνκαι η πρεμιέρα κατέδειξε κάποια δεδομένα.

Στις Γυναίκες η Αγγλία με το δίδυμο Τζέσικα Γκρίμσον – Βικτόρια Πάλμερ πέτυχε δυο νίκες επί της Κύπρου Μαριότα Αγγελοπούλου – Μανωλίνα Κωνσταντίνου με 2-1 και επί της Ουαλίας (Ουόρεν – Ουόρεν) και φιγουράρει στην κορυφή του Ομίλου με έξι βαθμούς.

Στη δεύτερη θέση οι Κύπριες  Μαριότα Αγγελοπούλου – Μανωλίνα Κωνσταντίνου με τέσσερεις βαθμούς αφού κέρδισαν τις Σκωτσέζες Μελίσια Κουτς και Λίν Μπίττι με 2-0 σετ και έχασαν από τις Αγγλίδες Τζέσικα Γκρίμσον – Βικτόρια Πάλμερ με 1-2 σετ.

Στην τρίτη θέση οι Σκωτσέζες Μελίσια Κουτς και Λίν Μπίττι που σε δυο αγώνες μετρούν τρεις βαθμούς κερδίζοντας αρχικά τις Ουαλές Ουόρεν με 2-0 σετ και ακολούθως έχασαν από τις Κύπριες Μαριότα Αγγελοπούλου – Μανωλίνα Κωνσταντίνου με 0-2 σετ.

Τέταρτες οι Ουαλές οι οποίες στους δυο αγώνες που έδωσαν έχασαν αρχικά από τις Σκωτσέζες Μελίσια Κουτς και Λίν Μπίττι με 0-2 σετ και ακολούθως από τις Αγγλίδες Τζέσικα Γκρίμσον – Βικτόρια Πάλμερ με 0-2 σετ. Η ομάδα της Ουαλίας έχει πολύ δύσκολο έργο για την πρόκριση.

Στους αγώνες του Σαββάτου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αγώνα Αγγλία – Σκωτία στις 15:30 και Κύπρος – Ουαλία στις 16:20. Οι δυο αγώνες θα καθορίσουν την ομάδα που θα περάσει στο μεγάλο Τελικό που θα διεξαχθεί στις 21:10 το βράδυ, αλλά και τις ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη και τρίτη θέση διεκδικώντας την είσοδο στον μεγάλο Τελικό. Ο ημιτελικός είναι ορισμένος για τις 18:40.

Με το δεξί η Κύπρος στους Άνδρες

Στους Άνδρες η Κύπρος και το δίδυμο Δημήτρης Αποστόλου – Γεώργιος Χρυσοστόμου μπήκε με το δεξί αφού στο μοναδικό αγώνα που έγινε την Παρασκευή κέρδισαν την Ουαλία των  Κόνορ Ρόμπινς και Σιν Ντέϊβις με 2-0 σετ. 

Το Σάββατο θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα αφού θα διεξαχθούν οι αγώνες Σκωτία – Ουαλία στις 17:10 και Σκωτία – Κύπρος στις 20:10 που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα. 

Δυο ταχύτητες
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου Βαγγέλης Κουτουλέας μιλώντας για τηην πρώτη ημέρα των προκριματικών ανέφερε ότι όλες οι ομάδες πλην της Ουαλίας έχουν αρετές. Όπως είπε οι τελικοί του Σαββάτου θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Για τις ομάδες της Κύπρου, ο κ. Κουτουλέας είπε ότι «για πρώτη ημέρα είμαστε ευχαριστημένοι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ