1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-05-2017 11:40

Σημαιοφόρος της Κύπρου η Κωνσταντίνου

Με σημαιοφόρο την αθλήτρια του Βeach Volley Μανωλίνα Κωνσταντίνου η κυπριακή αποστολή αποτελούμενη από 143 αθλητές και αθλήτριες εισήλθε στο γήπεδο η κυπριακή αποστολή στο Στάδιο Oλίμπικο στο Σαν Μαρίνο όπου διεξάγονται οι 17οι Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης.


Η αθλήτρια του Ηρακλή Κηφισιάς θα ριχθεί στη μάχη του χρυσού μεταλλίου σήμερα στις 20:00  όπου μαζί με την παρτενέρ της Μαριόττα Αγγελοπούλου θα αγωνιστούν στο γήπεδο του Beach Volley που βρίσκεται σε γήπεδο μπέιζμπολ με το ζευγάρι από το Σαν Μαρίνο. Εξάλλου, στο ΒeachVolley Ανδρών το ζευγάρι μας Μίνως Αγαθοκλέους και Κωνσταντίνος Ευσταθίου θα έχουν διπλή αποστολή αφού: Στις 12:00 αντιμετωπίζουν τους Μαλτέζους και στις 17:00 την ομάδα από το Λιχτενστάιν.

manolina

Με Ισλανδία Άνδρες και Γυναίκες στη σάλα
Πρεμιέρα σήμερα και για τη σάλα. Στις 13:30 μπαίνουν στη σάλα Μουλντιεβέντι Σπορτς Ντόμους οι Άνδρες όπου αντιμετωπίζουν την Ισλανδία με στόχο την πρώτη νίκη.

Στη διάθεση του Βαγγέλη Κουτουλέα – βοηθός ο Σπύρος Πρωτοψάλτης βρίσκονται οι: I. Κοντός, Χρ. Παπαδόπουλος, Αχ. Πετρακκίδης, Μ.Παπαχριστοδούλου, Βλ. Κνέζεβιτς, Γ.Γεωργίου, Ν. Ελευθερίου, Ανθ. Οικονομίδης, Γ.Χρυσοστόμου, Αντ. Χριστοφή, Δ.Αποστόλου, Α.Αλεξίου (Αρχηγός).

Στις 16:00 στη σάλα σάλα Μουλντιεβέντι Σπορτς Ντόμους θα μπουν οι Γυναίκες των Πέτρου Πατσιά και Κώστα Παναγίδη για να αντιμετωπίσουν την Ισλανδία. Στην αποστολή συμμετέχουν οι:  Βερόνικα Χουντίμα. AXαραλάμπους, Ερ. Ζεμπύλα, Κ. Ζακχαίου, Σ. Μανίταρου,Ι. Λεωνίδου, Α. Ιορδάνους (Αρχηγός), Στ. Ιωάννου, Ασπ. Χατζηχριστοδούλου, Χρ. Δαϋίδ και Β.Χατζηκωνστάντα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ