1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-03-2017 23:00

Περίπατος για την Ανόρθωση που βλέπει τελικό

Η Ανόρθωση «καθάρισε» εύκολα τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας κερδίζοντας στο Αθλητικό Κέντρο ΑΤΙ το ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σε μια ώρα. Η «Μεγάλη Κυρία» στον επαναληπτικό που είναι ορισμένος την ερχόμενη Τρίτη στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου προκρίνεται στον τελικό και με ήττα 2-3. Το ΘΟΙ θα διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ εφόσον κερδίσει με 3-0 ή 3-1.

Οι παίκτριες του Μπόσκοβιτς το είπαν και το έκαναν. Μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και κέρδισαν με 25-10 και 25-15 κάνοντας μέσα σε 42 λεπτά το 2-0 που για ένα ημιτελικό «μετρά». Η ομάδα του ΘΟΙ αιφνιδιάστηκε και γρήγορα – γρήγορα βρέθηκε πίσω στο σκορ και στα δυο σετ.


Η Ανόρθωσις ήταν στη μέρα της και συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο τρίτο σετ το οποίο πήρε με 25-10 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Τα σετ: 3-0 (25-10, 25-15, 25-10)

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Α ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Σταυρινίδου, Κακουρή, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Μ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς /Δαυίδ (λ), Κόρντουν, Χριστοπούλου.
ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Χαραλάμπους, Όθωνος, Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου /Κούτα (λ), Χρίστου, Τζιανουδάκη, Χρυσάνθου.

Ολοταχώς για τελικό οι «αμαζόνες» του Sabbianco Απόλλωνα

Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον  τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας πέτυχε ο SabbiancoΑπόλλων κερδίζοντας στην έδρα του την Ολυμπιάδα Ν. με 3-0 σετ. Οι «γαλάζιες» θα πάνε στη Λευκωσία για να σφραγίσουν την πρόκριση ακόμα και με ήττα 2-3. Η Ολυμπιάδα μπορεί να ελπίζει αφού διεκδικεί την πρόκριση στο χρυσό σετ με νίκη 3-0 ή 3-1.

Από εκεί που έμεινε στο πρωτάθλημα συνέχισε ο SabbiancoΑπόλλων που στο πρώτο σετ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 25-15 την φιλότιμη ομάδα της Ολυμπιάδας Ν. σε 20 λεπτά και να προηγηθεί με 1-0. 

Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι δεν άλλαξε μορφή με την ομάδα του Γιαπάνη να κερδίζει με 25-16 και να πατά γερά προς τον τελικό. Η προσφυγική ομάδα προσπάθησε αλλά οι γηπεδούχες κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι τους.

Ο Λεμεσιανές ήταν καλύτερες και στο τρίτο σετ το οποίο κέρδισαν με 25 –21 και πήραν την καθαρή νίκη με 3-0 σετ. Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό, αφού η Ολυμπιάδα πάλεψε στα ίσα τις γηπεδούχες.

Τα σετ: 3-0 (25-15, 25-16, 25-21)

Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ(Γ.ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Μανίταρου, Ανγκούλο, Λαβρούκ, Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα/  Χριστοφόρου (λ).
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(ΕΦ. ΠΕΤΡΟΥ): Oικονομίδου, Πέτρου, Νίστρομ, Χριστοδούλου, Ιωάννου, Χαραλάμπους / Ψιλογένη (λ)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ