1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-03-2017 14:02

Θέλει πρόκριση η Ομόνοια

Ο κρίσιμος  αγώνας Ομόνοια – Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 20:00 για την ημιτελική φάση των πλέι-οφς (θέσεις 1-4). Στις νίκες προηγείται η Ομόνοια με 3-1 και εάν κερδίσει θα περάσει στον τελικό όπου από τη Δευτέρα αναμένει ο Green Air Παφιακός. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει παράταση στην αγωνία για πρόκριση στους τελικούς.
Η Ομόνοια με όπλο την καλή της κατάσταση και την έδρα θα επιχειρήσει την τρίτη νίκη στα πλέι-οφς  - τέταρτη συνολικά επί των «ερυθρολεύκων» με σκοπό την πρόκριση. Ο Σάββας Σάββα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας του την Πέμπτη και θέλει να δει τους πετοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται στον μεγαλύτερο βαθμό. 

Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα πάει για δεύτερη φορά στη Λευκωσία μέσα σε μια εβδομάδα και θα επιδιώξει το διπλό ώστε να μειώσει σε 2-3 τις νίκες και να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο κόουτς Αντώνης Κωνσταντίνου δούλεψε και στο κομμάτι ψυχολογίας αφού στους δυο αγώνες των πλέί – οφς η ομάδα του έχασε ενώ παρουσίασε καλό πρόσωπο μόνο στο πρώτο σετ του αγώνα στη Λεμεσό τη Δευτέρα.  

Εξάλλου, με απόφαση της ΚΟΠΕ ο δεύτερος αγώνας για τις θέσεις 5-8 μεταξύ Pokka ΑΕ Καραβά – Αναγέννηση Δερύνειας μετακινήθηκε εκ νέου και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 στο «Σπύρος Κυπριανού» στις 20:00.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ