1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-12-2016 12:33

«Αιώνια» κόντρα για το Final 4

Το αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια αποκτά την αίγλη του και στο βόλεί. Την Τρίτη στις 20:00 οι δυο μεγάλοι της Λευκωσίας κοντράρονται στο «Λευκόθεο» στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας.
Στόχος να γίνει το πρώτο βήμα ενόψει του επαναληπτικού της Παρασκευής στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» που θα κρίνει την ομάδα που θα λάβει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

ΑΠΟΕΛ: Αποφασισμένοι για το πρώτο βήμα

Το ΑΠΟΕΛ μετά από χρόνια καθίζησης τη φετινή χρονιά δείχνει πολύ δυνατό και ικανό για την τετράδα. Το Κύπελλο αποτελεί στόχο των «πορτοκαλί» και θα προσπαθήσουν την Τρίτη να πάρουν το πάνω χέρι για την πρόκριση. Το «ρεπό» της περασμένης εβδομάδας έδωσε την ευκαιρία στον κόουτς Γιούρι Φιλίποφ να ξεκουράσει την ομάδα και να την προετοιμάσει ενόψει του ντέρμπι.

Ο διεθνής διαγώνιος της ομάδας Γαβριήλ Γεωργίου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ είπε ότι η ομάδα θέλει να κερδίσει τον αγώνα, δηλώνοντας ότι «στόχος μας είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση». Όπως είπε, «θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να έλθει και να σπρώξει την ομάδα για να κερδίσει». Ο Ουκρανός κόουτς  δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα  έχει τους ακόλουθους πετοσφαιριστές  μαζί του:

1.Λ. Xατζηπαύλου, 3.Μπ. Γοδόι, 4. Γ. Χάσικος, 5.Ν. Κολάς, 6.Ηλ. Χαλλουμής, 7.Γαβρ. Γεωργίου, 9.Ματθ.  Αβερκίου, 10.Ν.  Στρεμπάκοφ, 11. Π. Παντελή, 12.Κ.  Φαρχάν, 16. Χ. Βέρντι, 17.Ν.  Κυπριανού, 18. Λαγού.


Ομόνοια: Ξεχνά την κούραση πάει για τη νίκη

Η Ομόνοια πάει στο γειτονικό «Λευκόθεο» για να παίξει το βόλεϊ που γνωρίζει για να κάνει αυτή το πρώτο βήμα πρόκρισης. Άλλωστε αρχίζει την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων στο Κύπελλο, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στην έδρα της στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν τα χαράματα του Σαββάτου μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι στο NoviPazarΣερβίας και τις τελευταίες δυο ημέρες αναλώθηκαν σε ξεκούραση και κατάστρωση πλάνων ενόψει του προημιτελικού με το ΑΠΟΕΛ. Ο κόουτς Σάββας Σάββα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο διεθνής Αχιλλέας Πετρακκίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ έκανε μνεία στο ΑΠΟΕΛ λέγοντας ότι τη φετινή χρονιά παρουσιάζεται πολύ δυνατό και διεκδικητής της τετράδας. Όπως είπε, «θα πάμε στο «Λευκόθεο» για μια καθαρή νίκη γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα ώστε να έχουμε πλεονέκτημα για την πρόκριση στο «Τάσσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Σύμφωνα με τον Αχ. Πετρακκίδη: «Εάν παίξουμε το παιχνίδι μας δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Στη διάθεση του Σάββα Σάββα βρίσκονται οι ακόλουθοι πετοσφαιριστές: 1. Αχ. Πετρακκίδης, 2. Κ.Καπνίσης, 3. Σωτ. Πετρακκίδης, 6. Δ. Αποστόλου, 8. Κ. Παφίτης, 9. Αντρ. Λάμπ, 10. Κ. Αδάμου, 11. Ροντρίγκο, 12. Αγγ. Αλεξίου, 15. Μ. Παπαχριστοδούλου, 18. Φερέϊρα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ



Διαιτητές: Χ. ΜΑΙΦΟΣΙΗΣ – Α. ΔΑΝΙΗΛ
Επόπτες: Κ. ΣΤΕΦΑΝΗ – Σ. ΦΛΟΥΡΗ
Σημειωτής: Ι. ΤΟΦΗΣ - Β. Σημειωτής: Α. ΤΣΑΤΣΟΥ
Παρατηρητής: Ν. ΕΥΓΕΝΙΟΥ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ