1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-11-2016 12:55

Ντέρμπι από τα παλιά και νίκη του ΑΠΟΕΛ

Σε ένα φοβερό ντέρμπι που θύμισε τις παλιές καλές εποχές των δυο ομάδων το ΑΠΟΕΛ κέρδισε μέσα στο «Θεμιστόκλειο» την Ανόρθωση με 2-3 σετ. Οι «πορτοκαλί» πέτυχαν την τρίτη σερί νίκη και βρίσκονται κοντά στο στόχο της τετράδας.

Η Ανόρθωσις όπως έχασε τον αγώνα, κάλλιστα θα μπορούσε και να τον κερδίσει αφού τα πάντα κρίθηκαν στο τάι – μπρέικ.


Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο σετ που παίχθηκε στο «Θεμιστόκλειο» με την Ανόρθωση να κερδίζει στα σημεία με 26-24. Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα και πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα.

Οι «πορτοκαλί» του Γιούρι Φιλίποφ ήταν καλύτεροι στο δεύτερο σετ, παίζοντας ωραίο βόλεϊ κέρδισαν με 20-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1 σετ. Η ομάδα του Α.Παπαδόπουλου υστέρησε σε κρίσιμα σημεία και έχασε το σετ.

«Μάχη» έγινε στο τρίτο σετ με την Ανόρθωση να εμφανίζεται πιο ψύχραιμη και οργανωμένη στα τελικά στάδια και να κερδίζει το σημαντικό σετ με 25-23. Ταυτοχρόνως, προηγήθηκε με 2-1 στα σετ.

Το ΑΠΟΕΛ αντέδρασε και αντέδρασε πάρα πολύ καλά στο τέταρτο σετ. Παίζοντας πολύ ωραίο βόλεϊ δεν άφησε την Ανόρθωση να κάνει το παιχνίδι της και αφού πήρε διαφορά ασφαλείας κέρδισε άνετα το τέταρτο σετ με 15-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2. Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι –μπρέικ αφού η Ανόρθωσις δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ότι άρχισε στο τρίτο σετ.

Φοβερός αγώνας παίχθηκε στο τάι –μπρέικ καμιά από τις δυο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει και έγινε σκληρή μάχη. Τελικά, το ΑΠΟΕΛ κατόρθωσε να πάρει τους τελευταίους καθοριστικούς πόντους να κερδίσει 14-16 και να φύγει από τη Λεμεσό με ένα καθοριστικό δίποντο.

Τα σετ: 2-3 (26-24, 20-25, 25-23, 15-25, 14-16)

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(Αντ. Παπαδόπουλος):Φάιφερ, Κνέζεβιτς, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Αυγ. Σαββίδης – Λίμπερο: Κοντός.

ΑΠΟΕΛ(Γ. Φιλίποφ): Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ – Λίμπερο: Παντελή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ