1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-11-2016 12:08

Έχασε, αλλά έδειξε ότι μπορεί η ΑΕ Καραβά

Μια μέρα μετά την συμμετοχή της Ανόρθωσης στo Τσάλεντζ Καπ ανδρών, σειρά πήρε η Pokka ΑΕΚ Καραβά η οποία πάλεψε με όλες τις δυνάμεις και ύστερα από ένα δυνατό και ισοδύναμο αγώνα ηττήθηκε με 3-1 σετ (28-26, 22-25, 25-23, 25-16) από την Fino Kaposvar και μειώθηκαν οι ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση.
Στο ξεκίνημα του αγώνα η γηπεδούχος ομάδα της Κερύνειας, Pokka AE Καραβά ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα και βρέθηκε πίσω στο σκορ 5-8, 7-12, 11-16.

Οι παίκτες της Pokka ΑΕΚαραβά  πλησίασαν στο 18-20, 20-22 και κατάφεραν να ισοφαρίσουν την Ουγγρική ομάδα στο 24-24 και να περάσουν μπροστά 26-25. Το σετ πήρε μια άγρια ομορφιά, αλλά κατέληξε  στην FinoKaposvarμε 28-26 σε 28 λεπτά χάρις σε ένα πετυχημένο μπλοκ του αρχηγού της Ουγγρικής ομάδας Ζόλταν Νταβίντ. 

Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν διαφορετική. Οι γηπεδούχοι είχαν συνεχώς την πρωτοπορία στο σκορ, όμως η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να περάσει μπροστά 13-12 δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την κατάκτηση του σετ.

 Παίχθηκε στη συνέχεια πολύ καλό βόλεϊ με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν να αντέχουν στην πίεση της Pokka ΑΕΚαραβά χωρίς όμως να μπορούν να ξεφύγουν. Η συνέχεια επιφύλασσε εναλλαγή στο προβάδισμα με την ομάδα μας  να καταφέρνει να επικρατεί χάρις στη δυνατή επίθεση του Ράμμα με 25-23 ισοφαρίζοντας τα σετ σε 1-1. 

Για γερά νεύρα
Αποφασισμένες για την επικράτηση ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το τρίτο σετ με την γηπεδούχο PokkaΑΕΚ να έχει αρχικά το προβάδισμα με 8-6 και στη συνέχεια με 16-14. Η εξέλιξη του πιο σημαντικού σετ στον αγώνα ήταν για γερά νεύρα και σε αυτό συνέτεινε η ανασύνταξη και αντεπίθεση διαρκείας της Ουγγρικής ομάδας η οποία κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με 23-22 και να πάρει το σετ με 25-23 σε 29 λεπτά και να προηγηθεί έτσι με 1-2.

Πιο δυνατή η FinoKaposvarστο τέταρτο σετ πήρε ένα σημαντικό αρχικό προβάδισμα με 10-6 η οποία συνέχισε να διατηρεί σταθερά ένα προβάδισμα τεσσάρων πόντων και δεν  άφησε σε κανένα στάδιο του σετ την Pokka ΑΕΚαραβά να πλησιάσει . Ο αρχηγός των Ούγγρων Ζόλταν Νταβίντ , (σ.σ.πρώτος σκόρερ της ομάδας) είχε συμπαραστάτες τους Μπόγκολυ και Μποζόκι οι οποίοι οδήγησαν τη FinoKaposvar στην κατάκτηση του σετ με 16-25 σε 22 λεπτά και στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-3 σετ.

 Στο τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους!!! Ο επαναληπτικός θα γίνει στην Ουγγαρία στις 24 Νοεμβρίου. Ο προπονητής της ΑΕΚ Ντιμίτρι Λέτσιεφ δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλά και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να ήμασταν  οι νικητές. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και θα προσπαθήσουμε στον επαναληπτικό όχι μόνο να κερδίσουμε αλλά και να προκριθούμε. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που τα έδωσαν όλα αλλά συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα για την νίκη της στο σημερινό αγώνα».


ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (Λέτσιεφ): Αντωνιάδης, Χαριδήμου, Χριστοφή, Σάντσεζ, Γιριγκόγιεν, Ράμμα, (λίμπερο Χατζιφιλίππου, Αχιλλέως)  -Αλλαγές:  Χατζιβασίλης, Λιοτατής. 
FINO KAPOSVAR (Γκέρκε):ΝάγκυΜποζόκιΝταβίντΚίνΜπεκούΒάϊντα, (λίμπεροΝτιάκ), (ΚαλμάρΤσάνι)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ