Εκτυπώστε τη σελίδα
14-03-2013 20:12

Στη Δερύνεια «σφραγίζει» πρωτάθλημα η Νέα Σαλαμίνα

Η 19η αγωνιστική (15/3) και προτελευταία του πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας ανδρών της Κύπρου ίσως αναδείξει και την νέα πρωταθλήτρια Κύπρου.

Ολα τα φώτα είναι στραμμένα στο ματς που θα γίνει στην Δερύνεια όπου η τοπική Αναγέννηση φιλοξενεί την Energy Standard Νέα Σαλαμίνα σε ένα ματς που θα φέρει στην μνήμη μας την εξαιρετική πρεμιέρα που έκανε η Αναγέννηση όταν κέρδισε την ερυθρόλευκη ομάδα της Αμμοχώστου με 3-0 σετ. Η Νέα Σαλαμίνα πάει στην Δερύνεια με στόχο να κερδίσει και να κάνει τον γύρο του θριάμβου, πολύ κοντά στην Αμμόχωστο κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα για ένατη φορά στην ιστορία της. Είναι ένα ματς για γερά νεύρα αφού οι δύο ομάδες όλα δείχνουν θα συναντηθούν και στη διοργάνωση του κυπέλλου.

Η Νέα Σαλαμίνα είναι αποφασισμένη να κερδίσει το ματς, να πάρει το πρωτάθλημα και να ετοιμάσει φιέστα στην τελευταία αγωνιστική. Επίσης ο πετοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Νίκος Χρίστου αναμένει και αυτός νίκη της ομάδας του και να γραφεί στην ιστορία του συλλόγου ως ο μόνος παίκτης που κατέκτησε όλα τα πρωταθλήματα του συλλόγου.

Στον άλλο αγώνα για τις θέσεις 1-4 η Ανόρθωση  φιλοξενεί την 
Pokka AE Kαραβά σε ένα αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Για την ΑΕ Καραβά η νίκη είναι απαραίτητη για να σκαρφαλώσει αυτή στην δεύτερη θέση ενώ από την άλλη η Ανόρθωση στοχεύει σε μια νέα μεγάλη επιτυχία επί της αντιπάλου του και να εύχεται από την άλλη ήττα της Νέας Σαλαμίνας ώστε να έχει ελπίδες κατάκτησης του πρωτάθλήματος.

Για τις θέσεις 5-8 θα γίνουν άλλες δύο συναντήσεις. Η Ομόνοια στο Λευκόθεο φιλοξενεί την Ολυμπιάς Φρενάρους και στην Ακρόπολη η Ολυμπιάδα Νεάπολης που από την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Β΄Κατηγορία φιλοξενεί τον 
Planet Adventure Παφιακό.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 8.00μ.μ.