1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2016 15:31

Αναχωρούν για το καμπ της Πορταριάς οι επίλεκτες της Κύπρου

Aναχωρεί τις πρωϊνές ώρες της Πέμπτης για την Πορταριά του Πηλίου η αποστολή των επιλέκτων γυναικών U16 για προπονητικό καμπ. Στην αποστολή συμμετέχουν 16 πετοσφαιρίστριες και θα παραμείνουν στο θέρετρο της Μαγνησίας μέχρι τις 16 Ιουλίου.
Η επιλογή έγινε μετά τα τέστ και τις προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Ιουνίου 2016 από τον κ. Γιάννη Νικολάκη. Ο τεχνικός του Μαρκόπουλου Γιάννης Νικολάκης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από το υψηλό επίπεδο όλων των πετοσφαιριστριών και η επιλογή ήταν πάρα πολύ δύσκολη.

Η ΚΟΠΕ ανακοινώνει ότι οι πετοσφαιρίστριες που επιλέγηκαν και θα μπουν στην πτήση της Αegean είναι οι:

Ελένη Κακούρη, Θάλεια Χριστοπούλου, Μαρίνα Κολοκοτρώνη, Γεωργία Σταυρινίδου (Ανόρθωσις), Έλενα Χριστοφόρου, Εβίτα Λεωνίδου, Ράνια Στυλιανού, Bικτώρια Ιωαννίδου (Απόλλων), Σοφία Λάππα, Χριστιάνα Ναθαναήλ (Ανόρθωσις Πετ.), Χριστίνα Κυπριανού (ΑΕΛ), Αγάθη Νικολάου (Παφιακός), Ελένη Καρακώστα, Αντωνία Κέζου (ΑΕΚ Λάρνακας), Ευτυχία Χριστοδούλου (Εθνικός Λατσιών), Χρυσόθεμη Παπασάββα (Νέα Σαλαμίνα).

Αρχηγός αποστολής είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠΕ Γιάννος Προκοπίου, ενώ την αποστολή θα επισκεφθεί και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δρ Μιχάλης Κρασιάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ