1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2016 12:33

Οι αντίπαλοι των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη

Τις αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο του Challenge Cup Ανδρών και Γυναικών έμαθαν την Πέμπτη στη Βάρνα της Βουλγαρίας οι τέσσερεις  εκπρόσωποι στη διοργάνωση Παφιακός, Pokka ΑΕ Καραβά και Ανόρθωσις στους Άνδρες, αλλά και η ΑΕΛ στις γυναίκες.
Ο δευτεραθλητής Παφιακός θα αντιμετωπίσει την νικήτρια ομάδα του Βαλκανικού Κυπέλλου, η τριταθλήτρια Pokka ΑΕ Καραβά κληρώθηκε με την Fino Κaposvar Ουγγαρίας και η τέταρτη στη βαθμολογία Ανόρθωσις την Legion Οbuhovo Λευκορωσίας. Εξάλλου, στο Challenge Cup Γυναικών η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την BVK Bratislava από τη Σλοβακία.

Οι Παφιακός, Pokka ΑΕ Καραβά και Ανόρθωσις θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους από τον πρώτο γύρο δίνοντας διπλούς αγώνες νοκ – άουτ (εντός και εκτός έδρας). Σε περίπτωση πρόκρισης θα συνεχίσουν στο δεύτερο γύρο με το ίδιο σύστημα, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Ο Παφιακός δήλωσε ως έδρα την κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο, η Pokka ΑΕ Καραβά δήλωσε το Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό και η Ανόρθωσις την κλειστή αίθουσα «Θεμιστόκλειο» στη Λεμεσό.

Στο Challenge Cup Γυναικών η ΑΕΛ θα συμμετάσχει επίσης στον πρώτο γύρο δίνοντας διπλούς αγώνες εντός και εκτός έδρας. Σε περίπτωση πρόκρισης θα συνεχίσει στο δεύτερο γύρο με το ίδιο σύστημα κ.ο.κ. Σε περίπτωση αποκλεισμού θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της. Η ΑΕΛ δήλωσε ως έδρα την κλειστή αίθουσα «Νίκος Σολομωνίδης» στη Λεμεσό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ