1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-09-2015 12:34

Βολεϊκή πανδαισία στο European Championship U20

Μπορεί η πίκρα του αποκλεισμού στο European Championship U20 από τις κατά τα άλλα εξαιρετικές Κυπριακές ομάδες οι οποίες έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει να «καθήλωσε» για λίγο όσους βρέθηκαν εκεί, αλλά τα παιχνίδια τα οποία συνεχίστηκαν με αμείωτο το ενδιαφέρον από τις υπόλοιπες ομάδες που συνεχίζουν το πρωτάθλημα ήρθε να μας αποζημιώσει αλλά και να θυμίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί το άθλημα του Beach Volley αποτελεί τον «βασιλιά» των παραλιακών αθλημάτων.
Παρακολουθώντας ομάδες όπως η Φινλανδία, η Γαλλία, η Ρωσία, η Νορβηγία, η Ουκρανία αλλά και η Γερμανία μπορεί κανείς να καταλάβει την τεράστια ποιότητα των αθλητών που διαθέτουν οι χώρες αυτές (και φυσικά άλλες πολλές) αλλά και την σημασία που δίνουν σε αυτό το άθλημα. Από αυτό που βλέπει κανείς βγαίνει αβίαστα και το συμπέρασμα αλλά και η εξήγηση του επιπέδου των παικτών και των παιχνιδιών που κάνουν αυτές οι ομάδες.

Το τελευταίο παιχνίδι της προτελευταίας μέρας όπου οι ομάδες «σφάζονταν» για την πρόκριση στα ημιτελικά ήταν μεταξύ της Γερμανίας και της Ουκρανίας (στους άντρες) η οποία μάλιστα στο παγκόσμιο το περασμένο καλοκαίρι εδώ στην Λάρνακα και πάλι είχε κατακτήσει την 2η θέση.

Το τι είδαν από τους αθλητές δύσκολα μπορεί να περιγραφεί, αλλά το σχεδόν τέλειο σέρβις οι απίστευτες άμυνες κοντά αλλά και μακριά από το φιλέ , το πάθος και η ταχύτητα των εναλλαγών των φάσεων ήταν μερικά μόνο από τα στοιχεία που παρακολούθησαν οι 4 και πλέον χιλιάδες κόσμου που βρέθηκε στο κεντρικό γήπεδο στις Φοινικούδες στις 10 το βράδυ.

Στο πρώτο σετ η Ουκρανία μετά από φανταστική εμφάνιση κατάφερε να νικήσει με 21-19 αλλά οι Γερμανοί που δεν τα βάζουν ποτέ κάτω κατάφεραν στο δεύτερο σετ, ανεβάζοντας ταχύτητες αλλά και απόδοση να το νικήσουν επίσης με 21-19 εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων του κόσμου, ο οποίος παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα. Ένα εκπληκτικό παιχνίδι, ίσως από τα καλύτερα μέχρι στιγμής της διοργάνωσης.

Στο τάι μπρείκ οι Ουκρανοί παγκόσμιοι πρωταθλητές ήταν άψογοι και απέδειξαν πέρα για πέρα γιατί είναι σε αυτό το επίπεδο αφού με καρφιά από την βασική γραμμή που έμοιαζαν με... βολίδες δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους εξαιρετικούς επίσης Γερμανούς και πήραν το παιχνίδι με 15-9 και την πρόκριση με 2-1 σετ.

Στους ημιτελικούς το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις γυναίκες:

Ρωσία – Ολλανδία
Λευκορωσία – Φινλανδία

Στους άνδρες

Νορβηγία – Ουκρανία
Φινλανδια – Γαλλία

Αργότερα το βράδυ θα ακολουθήσουν και οι τελικοί αντρών και γυναικών ενώ θα γίνει και την τελετή λήξης και των απονομών

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Άνδρες: ΕΔΩ

Γυναίκες: ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ