1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-09-2015 13:41

2x2 οι Χρυσοστόμου, Χρηστίδης στο Πανευρωπαϊκό Κ20

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι από τα καλύτερα της πρώτης μέρας του Πανευρωπαικού πρωταθλήματος Beach volley U20 η Κυπριακή ομάδα, με τους Γιώργο Χρυσοστόμου και Παντελή Χρηστίδη κατάφερε ύστερα από 3 σετ να πετύχει μία σπουδαία νίκη απέναντι στους Ισραηλινούς Μασούρι και Κόχεν,  η οποία την κράτησε αήττητη στον Α' όμιλο.

Ύστερα από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με καταπληκτικό σερβίς αλλά και άμυνα για σεμινάριο οι παίκτες της Κύπρου κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο σετ με 17-21 και αφού κράτησαν το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του, μπαίνοντας φουριόζοι στο δεύτερο.

Με μία επίθεση διαρκείας κατάφεραν και προηγήθηκαν με 4-12 κι ενώ όλοι νόμιζαν ότι το παιγνίδι τέλειωσε εκεί, αλλά οι Ισραηλινοί με μία υποδειγματική αντεπίθεση και αφού προηγήθηκαν πολλά λάθη της Κύπρου, οι δύο ομάδες βρέθηκαν να είναι ισόπαλες με 20-20 και το παιγνίδι να «ξεφεύγει» από τα φυσιολογικά του πλαίσια «σπάζοντας» καρδιές.

Οι φίλαθλοι όρθιοι παρακολουθούσαν την εναλλαγή του σκορ το οποίο άλλαζε χέρια από σερβίς σε σεβίς για να κατάληξη τελικά στην αντίπαλη ομάδα με 27-25 η οποία και ισοφάρισε τα σετ σε 1-1.

Οι Ισραηλινοί μετά από αυτή την ανατροπή μπήκαν με την σειρά τους με εξαιρετική ψυχολογία στο τάι μπρέικ και κατάφεραν να προηγηθούν με 9-7 δημιουργώντας και τις προϋποθέσεις για την τεράστια ολική ανατροπή και φυσικά την νίκη.

Στην επόμενη φάση οι Κύπριοι ζήτησαν αμέσως τάιμ άουτ. Παίζοντας ψυχωμένα και γεμάτοι αυτοπεποίθηση όχι μόνο κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 9-9 αλλά και με την βοήθεια του κόσμου προηγήθηκαν με 13-10 και φυσικά να πάρουν τελικά το σετ με 15-12 σκορ το οποίο σήμανε και τα τρελά πανηγύρια από όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο.

Με την νίκη της αυτή η κυπριακή ομάδα εξασφάλισε την πρόκριση της στον επόμενο γύρο ενώ στις δηλώσεις τους οι παίκτες δήλωσαν για την επόμενη μέρα τυλιγμένοι με την Κυπριακή σημαία «πάμε δυνατά και ψυχωμένα για τον επόμενο αντίπαλο. Δεν κοιτάμε μακρυά μόνο τον επόμενο αντίπαλο. Έχουμε ακόμα ένα αγώνα για τους ομίλους απέναντι στην Ελλάδα και αυτό το παιγνίδι έχει την δική του σημασία. Εμείς πάμε να το κερδίσουμε και αυτό και μετά βλέπουμε...»

Τα σετ: 2-1 (21-17, 25-27, 15-12)

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Άνδρες

Γυναίκες

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ