1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
20-07-2015 11:18

Ξέρει να παίρνει τίτλους ο Ρουμελιώτης (photos)

Με τη συμμετοχή 48 ομάδων σε όλες τις κατηγορίες συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου η αγωνιστική δραστηριότητα στο Μπιτς Βόλεϊ. Το μεράκι και η αγάπη των παραγόντων και των φίλων της Ολυμπιάδας Φρενάρους σε συνεργασία με το τμήμα Μπιτς Βόλεϊ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης είχε ως αποτέλεσμα μία εξαιρετική διοργάνωση, την οποία απόλαυσαν εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος που βρέθηκαν στην παραλία Λάντα στην Αγία Νάπα.

Το πλούσιο θέαμα στην καυτή άμμο (πολλές φορές σε συνθήκες καύσωνα), που προσέφεραν απλόχερα οι 48 διαγωνιζόμενες ομάδες επιβεβαίωσαν τη δυναμική του αθλήματος, καθώς επίσης και την εμφανή βελτίωση των νεαρών αθλητών και αθλητριών από όλες τις πόλεις κι επαρχίες του νησιού.

Μεγάλοι νικητές στο 1ο Παγκύπριο Τουρνουά στην κατηγορία ανδρών με τη συμμετοχή 22 ομάδων, αναδείχθηκαν τα μέλη της Εθνικής ομάδας Κύπρου, Δημήτρης Αποστόλου και Βλάντο Κνέζεβιτς, οι οποίοι νίκησαν στον τελικό τους Γιώργο Πλατρίτη και Νίκο Κολά με με 2-1 σετ (16-21, 21-13,15-08) και καταχειροκροτήθηκαν. Για να φτάσουν στον τελικό οι Απόστολου / Κνέζεβιτς απέκλεισαν τους Χρυσοστόμου / Χρυσοστόμου με 2-0 σετ (21-16, 21-17), ενώ οι Πλατρίτης / Κολάς στον άλλο ημιτελικό ξεπέρασαν πιο δύσκολα το εμπόδιο των Τοφή / Παντελή με 2-1 σετ (21-19, 06-21, 15-11)

Στην κατηγορία Γυναικών, με τη συμμετοχή 12 ομάδων, πρώτευσαν οι Έρικα Νίστρομ και Ναταλία Μπρατούχινα. Στον ημιτελικό απέκλεισαν τις Προύβελ / Θρασυβούλου με 2-0 σετ (21-07, 21-09), ενώ στον τελικό επιβλήθηκαν των 17χρονων διεθνών πετοσφαιριστριών, Κατερίνα Ζακχαίου και Βασιλική Χατζηκωνσταντά με 2-0 σετ (21-15, 21-14). Ζακχαίου και Χατζηκωνσταντά έφτασαν στον τελικό αποκλείοντας τις Ν. Γιασουμή / Κ. Γιασουμή με 2-0 σετ (21-18, 21-13).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και οι αγώνες στη μεικτή κατηγορία με τη συμμετοχή 12 ομάδων. Την παράσταση έκλεψαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Μανώλης Ρουμελιώτης με συμπαίκτρια την Έρικα Νίστρομ. Αν και «ζορίστηκαν» στον ημιτελικό απέναντι στους Κωνσταντίνο Φαούτα και Νατάσα Γιασουμή (21-18), στον τελικό επιβλήθηκαν των Κώστα Καλαφάτη και Βασιλική Χατζηκωνσταντά (είχαν αποκλείσει με 22-20 τους Παντελή / Χαραλάμπους) με 21-12. Στον τελικό της κατηγορίας Παγκορασίδων (U15) πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Γκουσάροβα / Μ.Κολοκοτρώνη, οι οποίες νίκησαν τις Σιμανόφσκι /Αντωνίου με 2-0 σετ (15-11, 15-12).

Κατά την απονομή των μεταλλίων στην παρουσία σύσσωμης της διοίκησης της Ολυμπιάδας Φρενάρους, του κοινοτάρχη Φρενάρους και αξιωματούχων της ΚΟΠΕ, η οργανωτική επιτροπή εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές, καθώς επίσης και στους συντονιστές της όλης προσπάθειας, τους Γαβριήλ Χατζηδαμιανού, Μανώλη Ρουμελιώτη, Κώστα Καρπαθάκη, Παύλο Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνο Φαούτα.

1.jpg2.jpg4.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

Σχετικά άρθρα

  • Πέμπτο χρυσό για Καλιόζη και Καρδούλια στην Κεφαλονιά
    Την δική τους ιστορία έγραψαν οι Καλιόζης Δημήτρης και Καρδούλιας Γιάννης κατακτώντας το 5ο πρωτάθλημα Juniors  σηκώνοντας στην πανέμορφη παραλία Αη Χέλης και το Κ19 μετά τη νίκη στον τελικό επί των Κεσκίνη Κυριάκου και Κοντοστάθη Ανδρέα. Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Βένιος Κωνσταντίνος και Χρηστάκος Ιπποκράτης.
  • Juniors Regional Αγόρια Κ17: Εντυπωσιακή πρεμιέρα με νικητές το ζευγάρι των Μαστροσταμάτη-Γεωργούντζου
    Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του τουρνουά μπιτς βόλεϊ Juniors Regional για Αγόρια και Κορίτσια που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΕΣΠΕΔΑ.
  • Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Κύπρο η Θέτιδα Βούλας
    Την τέταρτη θέση κατέκτησε η Θέτιδα η οποία πήρε μαζί με τον Ολυμπιακό μέρος στο 2ο τουρνουά της Κύπρου. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες, ηττήθηκε στο μικρό τελικό από την Ταργκοβίτσε με 3-2 σετ (23-25, 25-23, 19-25, 25-21, 15-9) και πήρε την τέταρτη θέση.
  • Πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Κύπρου
    Ιδανικά ολοκλήρωσε την παρουσία του στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου ο Ολυμπιακός ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ του Ερυθρού Αστέρα, στον μεγάλο τελικό και πανηγύρισαν μαζί με τους Κύπριους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" που έδωσαν δυναμικό παρών ολες τις ημέρες των αγώνων.
  • Στην Ελπίδα Αμπελοκήπων ο Δημήτρης Ποχάνης
    Την απόκτηση του 22χρονου (1μ99) Κύπριου διεθνή διαγώνιου, Δημήτρη Ποχάνη ανακοίνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Με την απόκτηση του Ποχάνη, η Θεσσαλονικιώτικη ομάδα δείχνει ότι εμπιστεύεται ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος μπορεί να τις προσφέρει λύσεις, στην φετινή της παρουσία στη Volleyleague

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ