1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-12-2014 12:55

Ντέρμπι τίτλου στην Κύπρο

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών αρχίζει με μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Η πρωτοπόρος PokkaΑΕ Καραβά η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα την προηγούμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Papa Johns Ομόνοια η οποία την έχει πλησιάσει στους δύο βαθμούς.

Πρόκειται για ένα πολύ καθοριστικό παιγνίδι στο οποίο η Ομόνοια θα επιδιώξει μια τρίποντη νίκη για να περάσει στην κορυφή ενώ η ΑΕ Καραβά θα επιδιώξει με την σειρά της τη νίκη για να ξεφύγει της αντιπάλου της στο δρόμο προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Στον πρώτο γύρο είχε νικήσει η Pokka ΑΕ Καραβά με 3-1.

Δύσκολη έξοδος για τον Παφιακό όπου θα παίξει στην Δερύνεια με την τοπική Αναγέννηση. Ο Παφιακός θέλει νίκη για να κρατηθεί σε επαφή με την κορυφή όμως το ίδιο σκέφτονται και στην Αναγέννηση όπου καλούνται να κερδίσουν πρώτα τον Παφιακό και στη συνέχεια την Δευτέρα σε εξ αναβολής παιγνίδι την Νέα Σαλαμίνα για να ξαναμπούν στην μάχη του πρωταθλήματος. Στον πρώτο γύρο είχε νικήσει ο Παφιακός με 3-0.

Στο Θεμιστόκλειο η Ανόρθωσις φιλοξενεί την Ε.Ν.Παραλιμνίου και στοχεύει σε καθαρή νίκη ώστε να είναι πάντα μέσα στην τετράδα των ομάδων που θα διεκδικήσουν στη συνέχεια το πρωτάθλημα. Στο πρώτο γύρο είχε νικήσει η Ανόρθωσις με 3-0. Τέλος στη Λεμεσό και στο Σπύρος Κυπριανού η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί το ΑΠΟΕΛ σε ένα αμφίρροπο παιγνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα παλέψουν γερά για την νίκη. Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει το ΑΠΟΕΛ με 3-2.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Papa John's Ομόνοια - ΑΕ Καραβά
Αναγέννηση - Παφιακός
Ανόρθωσις - ΕΝ Παραλιμνίου
Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ

Βαθμολογία

1. Pokka ΑΕ Καραβά 19 (20-5)
2. Papa John's Ομόνοια 17 (19-5)
3. Παφιακός 15 (16-7)
4. Ανόρθωσις 10 (15-15)
5. Αναγέννηση 7 (8-14)
6. Νέα Σαλαμίνα 6 (9-15)
7. ΑΠΟΕΛ 6 (9-17)
8. ΕΝ Παραλιμνίου 1 (3-21)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ