1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-11-2014 14:44

Αγγελόπουλος vs Καζάζη

Η πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας ανδρών στην Κύπρο ολοκληρώνεται αύριο με τρεις αγώνες.

Στο Θεμιστόκλειο η Ανόρθωση του Νίκου Αγγελόπουλου υποδέχεται τον Παφιακό του Στέλιου Καζάζη σε ένα ματς καθοριστικό αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται πλασαρισμένες στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά οποιαδήποτε απώλεια βαθμών έχουν από την αναμέτρηση τους θα είναι προς όφελος της πρωτοπόρου Pokka ΑΕ Καραβά που βρίσκεται στην κορυφή με 15 βαθμούς. Η Ανόρθωσις είναι στην τέταρτη θέση με 6 βαθμούς και θέλει άμεσα νίκη για να καλύψει χαμένο έδαφος ενώ με τη σειρά του ο Παφιακός θέλει κι αυτός τη νίκη για να πλησιάσει την κορυφή.

Η Papa John's Ομόνοια που συνεχώς ανεβαίνει βαθμολογικά αντιμετωπίζει στο Ελευθερία την Νέα Σαλαμίνα. Η Papa John's Ομόνοια βρίσκεται στην τρίτη θέση με 8 βαθμούς και η Νέα Σαλαμίνα στην πέμπτη θέση με 6 βαθμούς. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν την κορυφή. Οι δύο ομάδες αγωνιστικά βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αφού προέρχονται από σημαντικές επιτυχίες και αναμένεται να τα δώσουν όλα για την νίκη.

Τέλος στο Παραλίμνι η τοπική Ε.Ν.Παραλιμνίου φιλοξενεί το ΑΠΟΕΛ σε ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι και για τις δύο ομάδες κι αυτό γιατί βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του πίνακα και κινδυνεύουν. Η Ε.Ν.Παραλιμνίου βρίσκεται στην τελευταία θέση με 1 μόλις βαθμό και το ΑΠΟΕΛ μία θέση πιο πάνω και με ένα βαθμό περισσότερο. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 19.30.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ