1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2014 14:26

Τέταρτη στροφή στη Κύπρο

H αυριανή τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών περιλαμβάνει τέσσερις ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και αήττητη ομάδα της Pokka ΑΕ Καραβά θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με το ΑΠΟΕΛ που όπως έδειξε στα μέχρι τώρα παιγνίδια του είναι ικανό για όλα. Η ΑΕ Καραβά όμως θέλει να συνεχίσει την νικηφόρο πορεία της ευελπιστώντας πάντα σε στραβοπατήματα των ομάδων που την ακολουθούν και να αποσπασθεί κι άλλο στην βαθμολογία.

Το ματς της βραδιάς αναμένεται να γίνει στην Δερύνεια όπου η τοπική Αναγέννηση θα παρουσιαστεί ενισχυμένη αφού απέκτησε προχθές τον Ουκρανό Μπόχταν Σερέντα. Αντιμετωπίζει την Papa Johns Ομόνοια σε μια αναμέτρηση όπου ο νικητής θα διατηρήσει την επαφή με την κορυφή αλλά ο ηττημένος θα χάσει πολύτιμο έδαφος. Η Ομόνοια προέρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της.

Στην Πάφο ο Παφιακός που βρίσκεται στην δεύτερη θέση φιλοξενεί την Ε.Ν.Παραλιμνίου και στοχεύει σε μια καθαρή νίκη η οποία θα τον διατηρήσει στην κορυφή αλλά ελπίζοντας σε κάποιο στραβοπάτημα της πρωτοπόρου ΑΕ Καραβά το οποίο θα τον φέρει πιο κοντά στο πρώτο σκαλοπάτι.

Τέλος στη Λεμεσό και στο «Σπύρος Κυπριανού» θα διεξαχθεί το παραδοσιακό βαρωσιώτικο ντέρμπυ ανάμεσα στην Νέα Σαλαμίνα και την Ανόρθωση. Η Νέα Σαλαμίνα φέτος έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο (παίζει με πολλούς νεαρούς αλλά ταλαντούχους πετοσφαιριστές) και έχει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσει εναντίον της Ανόρθωσης να φτάσει στη νίκη για να κάνει βαθμολογικό άλμα. Από την άλλη η Ανόρθωση προέρχεται από μια οδυνηρή ήττα με 3-2 από την Ομόνοια (κέρδιζε 2-0 σετ) θα επιδιώξει να επανέλθει στις νίκες για να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 7.30μ.μ.

Χωρίς αγώνες βόλεϊ το Σπύρος Κυπριανού το διάστημα 20-29 Νοεμβρίου 2014

Το "Σπύρος Κυπριανού" δεν θα είναι διαθέσιμο για αγώνες βόλεϊ από τις 20 μέχρι 29 Νοεμβρίου 2014 αφού έχει παραχωρηθεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Αρσης Βαρών για την διεξαγωγή εκεί Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ετσι δύο αγώνες πρωταθλήματος της πέμπτης και έκτης αγωνιστικής επηρεάζονται. Συγκεκριμένα ο αγώνας ΑΕ Καραβά – Αναγέννησης στις 21 Νοεμβρίου 2014 και ΑΕ Καραβά – Ε.Ν.Παραλιμνίου στις 28 Νοεμβρίου 2014.

Η ΚΟΠΕ με βάση της εξουσίες που τις παρέχουν οι σχετικοί κανονισμοί όρισε τα παιγνίδια που επηρεάζονται στο «Σπύρος Κυπριανού» ως ακολούθως:

5η αγωνιστική: Pokka ΑΕ Καραβά – Αναγέννηση Δερύνειας τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7.30μ.μ.

6η αγωνιστική: Pokka ΑΕ Καραβά – Ε.Ν.Παραλιμνίου τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 7.30μ.μ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ