1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-11-2014 13:02

Απόλλων - Ανόρθωσις μάχονται για την κορυφή στη Κύπρο

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής Prestige Απόλλων – Ανόρθωσις δεσπόζει των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στην κορυφή με 9 βαθμούς και αήττητες μέχρι στιγμής. Το αποτέλεσμα του αγώνα θα δώσει στην νικήτρια ομάδα το δικαίωμα να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στους άλλους αγώνες η ΑΕΚ Λάρνακας φιλοξενεί στην έδρα της την Ε.Ν.Αγίου Αθανασίου σε ένα εξ ίσου ενδιαφέρον παιγνίδι αφού και οι δύο ομάδες έχουν από 6 βαθμούς και ο νικητής της αναμέτρησης θα σταθεροποιηθεί στα ψηλά σκαλοπάτια.

Στο Πολέμι ο Αρης Πολεμίου φιλοξενεί την ΑΕΛ. Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις του Αρη Πολεμίου χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει, αλλά και οι νίκες της νεανικής ομάδας της ΑΕΛ συνθέτουν ένα αμφίρροπο παιγνίδι στο μακρινό Πολέμι.

Τέλος στο γήπεδο της Τεχνικής Σχολής Αυγόρου το τοπικό ΘΟΙ και ο Παφιακός (δεν έχουν κανένα βαθμό στο ενεργητικό τους) θα δώσουν την μάχη για την κατάκτηση της νίκης που θα είναι και η πρώτη τους στο φετινό πρωτάθλημα. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 7.30μ.μ.

 

Βαθμολογία

1. Ανόρθωσις 9 (9-0)
2. Prestige Απόλλων 9 (9-1)
3. ΑΕΚ Λάρνακας 6 (7-3)
4. ΑΕΛ 6 (6-3)
5. ΕΝ Αγ. Αθανασίου 6 (6-4)
6. ΘΟΙ Αυγόρου 0 (1-9)
7. Άρης Πολεμίου 0 (0-9)
8. Παφιακός 0 (0-9)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ