Εκτυπώστε τη σελίδα
06-11-2014 14:02

Ντέρμπι κορυφής στην Κύπρο

H τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών που θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις.

Στο Σπύρος Κυπριανού θα αναμετρηθούν οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Pokka ΑΕ Καραβά και Παφιακός σε ένα ματς όπου ο νικητής θα ξεχωρίσει βαθμολογικά από τον ηττημένο. Και οι δύο ομάδες είναι αήττητες μέχρι στιγμής και αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της νίκης.

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και συγκεκριμένα στο Θεμιστόκλειο η Ανόρθωσις υποδέχεται την Papa Johns Ομόνοια. Μετά την πρώτη τους αναμέτρηση στο Σούπερ Καπ αλλά και την πρώτη τους ευρωπαϊκή κόντρα όπου η Ομόνοια βγήκε νικήτρια και στις δύο περιπτώσεις, η αναμέτρηση σο πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικού χαρακτήρα. Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη η μεν Ανόρθωσις για να κρατηθεί στην κορυφή η δε Ομόνοια να καλύψει χαμένο έδαφος ελπίζοντας σε απώλειες των πρωτοπόρων.

Στο Λευκόθεο το ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την Αναγέννηση Δερύνειας σε ένα καθοριστικό παιγνίδι αν και είναι νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα. Το ΑΠΟΕΛ θέλει νίκη για να ανέλθει βαθμολογικά αλλά το ίδιο θέλει και η Αναγέννηση για παραμείνει στους στόχους της.

Τέλος στο Παραλίμνι η τοπική Ε.Ν.Παραλιμνίου φιλοξενεί την Νέα Σαλαμίνα . Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις και θέλουν αμφότερες τη νίκη για να ανέλθουν βαθμολογικά. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 7.30μ.μ.

Η 3η αγωνιστική:

ΑΕ Καραβά - Παφιακός
Ανόρθωσις - Papa Johns Ομόνοια
ΑΠΟΕΛ - Αναγέννηση
ΕΝ Παραλιμνίου - Νέα Σαλαμίνα

 

Βαθμολογία

1. Παφιακός 6 (6-0)
2. ΑΕ Καραβά 6 (6-1)
3. Ανόρθωσις 5 (6-2)
4. Ομόνοια 3 (4-3)
5. ΑΠΟΕΛ 2 (3-5)
6. Αναγεννήση 1 (2-6)
7. Νέα Σαλαμίν 1 (2-6)
8. ΕΝ Παραλιμνίου 0 (0-6)