1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-10-2014 11:59

Δεύτερη αγωνιστική για τους άνδρες της Κύπρου

Συνεχίζεται αύριο Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών με 4 ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Η κυπελλοπρωταθλήτρια ομάδα της Ανόρθωσης θα παίξει εκτός έδρας με την Αναγέννηση Δερύνειας σε ένα μαςτ όπου και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν την νίκη. Η Ανόρθωση για να κρατηθεί στην κορυφή και να είναι πανέτοιμη για την πρώτη της Ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Ομόνοια (4 Νοεμβρίου 2014 στο Θεμιστόκλειο) ενώ η Αναγέννηση θέλει πάση θυσία νικηφόρο αποτέλεσμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος της πρώτης αγωνιστικής.



Η Papa Johns Ομόνοια στο γήπεδό της φιλοξενεί την Ε.Ν.Παραλιμνίου και στοχεύει σε τρίποντη νίκη για να ανέλθει βαθμολογικά αλλά και αγωνιστικά αφού η συνέχεια είναι δύσκολη αρχής γενομένης κόντρα στην Ανόρθωση πρώτα σε ευρωπαϊκό παιγνίδι και μετά στο πρωτάθλημα.

Ο Παφιακός θα παίξει στην έδρα του για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και αυτή τη φορά φιλοξενεί το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Πάφου θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να παραμείνει στην κορυφή. Από την άλλη το ΑΠΟΕΛ μετά την επιτυχία του κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα πάει στην Πάφο με στόχο το βαθμολογικό κέρδος κάτι που θα του επιτρέψει να βρίσκεται μακριά από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Τέλος στην Λεμεσό θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που έχουν κοινή έδρα «Σπύρος Κυπριανού. Η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει την Pokka ΑΕ Καραβά. Η ομάδα της Αμμοχώστου μετά την οδυνηρή ήττα που δέχθηκε από το ΑΠΟΕΛ ελπίζει σε νίκη απέναντι στην αντίπαλό της. Από την άλλη η ομάδα του Καραβά μετά την εκπληκτική νίκη που σημείωσε κόντρα στην φιλόδοξη φέτος Papa Johns Ομόνοια θέλει να κάνει δύο τις νίκες της και να ανέλθει στην κορυφή του πίνακα. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 7.30μ.μ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ