Εκτυπώστε τη σελίδα
16-10-2014 20:18

22o ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ ανδρών Ανόρθωσις - Papa John's Ομόνοια

Διεξάγεται αύριο Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7:30μμ στη αίθουσα «Κίτιον» στην Λάρνακα ο ετήσιος αγώνας ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ ανδρών ανάμεσα στην κυπελλοπρωταθλήτρια Aνόρθωσις και την δευτεραθλήτρια και φιναλίστ του κυπέλλου Papa John's Ομόνοια.
Οι δύο ομάδες θα τεθούν για τρίτη φορά στην ιστορία του θεσμού αντιμέτωποι και αναμένεται να επιδιώξουν την νίκη στον αγώνα και φυσικά την πρόσθεση ενός ακόμα τροπαίου στο ενεργητικό τους. Η Ανόρθωσις βγήκε νικήτρια από τις δύο προηγούμενες φορές (το 1995 με 3-0 σετ και το 2009 με 3-2 σετ. Η ομάδα της Αμμοχώστου συμμετέχει για 16η φορά και μετρά 7 κατακτήσεις του τροπαίου (1993, 1994, 1995, 1996, 2004, 2005, 2009), ενώ η ομάδα της Ομόνοιας συμμετέχει για 5η φορά και δεν έχει κερδίσει καμία φορά το τρόπαιο.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί την περασμένη εβδομάδα στα πλαίσια του τουρνουά του Παφιακού «Ευάγγελος Φλωράκης» και η Ομόνοια είχε νικήσει με 3-0 σετ. Τρείς νέους ξένους έφερε η πρωταθλήτρια Ανόρθωσις και είναι οι Αγγελόπουλος από την Ελλάδα, Σέϊφερτ από την Σλοβακία και ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε ο Λετονός Βάλτερς Ράμα. Η Ομόνοια κράτησε τον Βραζιλιάνο Ρείνάλντο και πρόσθεσε άλλους δύο παίκτες από την Βραζιλία τους Μπαρμπόσα και Αλβες. Στην τεχνική ηγεσία παρέμειναν για άλλη μια χρονιά οι Μάριος Κοντός για την Ανόρθωση και Σάββας Σάββα για την Ομόνοια.

Ο αυριανός αγώνας αναμένεται να είναι αμφίρροπος χωρίς προβλέψεις μιας και οι δύο ομάδες έχουν πλέον ολοκληρώσει την προετοιμασία τους. Το 22ο ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ ανδρών θα αρχίσει στις 7.30μ.μ. και διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι διεθνείς κ.κ. Γ.Σοφοκλέους και Γ.Παπαγεωργίου.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει ότι μετά από σύσκεψη που έγινε με τις δύο ομάδες αποφασίστηκε όπως ότι το 22o ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ ανδρών αγώνα παρακολουθήσουν αριθμός ατόμων με ονομαστικό κατάλογο που θα έχουν μαζί τους οι υπεύθυνοι των σωματείων και με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας θα εισέρχονται στις κερκίδες του γηπέδου.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ θα πάρει την κερκίδα απέναντι από τους επισήμους (δυτική)

Η Papa John's ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάρει την κερκίδα όπου βρίσκονται οι επίσημοι (ανατολική)

Οι εισόδοι θα ανοίξουν στις 6.30μ.μ.