1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2014 19:20

Εφυγε από την ζωή ο Ανδρέας Στυλιανίδης

Θλίψη επικρατεί σε ολόκληρη την οικογένεια της Κυπριακής πετοσφαίρισης, καθώς σήμερα έγινε γνωστό έφυγε χτες από την ζωή ο αναμορφωτής της κυπριακής διαιτησίας στην πετοσφαίριση, πρώην διεθνής διαιτητής και καθηγητής διαιτησίας, Ανδρέας Στυλιανίδης.
Ο εκπλιπών ήταν από τους καλύτερους διεθνείς διαιτητές όλων των εποχών στην Κυπριακή πετοσφαίριση με καριέρα 30 περίπου χρόνων (1972-2001). Πρόσφερε τα μέγιστα ώστε η Κυπριακή διαιτησία να είναι πάντα από τις καλύτερες της Ευρώπης. Ο Ανδρέας Στυλιανίδης διετέλεσε στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 60 ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας αλλά τον κέρδισε το βόλεϊ, ένα άθλημα το οποίο ο ίδιος αγάπησε όσο λίγοι.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 2.00μ.μ. στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμοντα και η ΚΟΠΕ θα καταθέσει στεφάνι. Θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμην του Ανδρέα Στυλιανίδη στους αγώνες Σούπερ Καπ ανδρών και γυναικών, σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα του Σαββάτου, και στην πρώτη αγωνιστική των πρωταθλημάτων Α κατηγορίας ανδρών και γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ