1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-06-2014 20:27

Θρίαμβος στη Σκωτία και αήττητη η Κύπρος

Η Εθνική ομάδα γυναικών της Κύπρου ολοκλήρωσε το αγωνιστικό της πρόγραμμα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μικρών κρατών με θρίαμβο μέσα στη Σκωτία. Στον τελευταίο της αγώνα επικράτησε με 3-1 σετ της γηπεδούχου Σκωτίας και τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλο. Τα κορίτσια του Πέτρου Πατσιά έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Η Κύπρος ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-17 ενώ στο δεύτερο συνάντησε αντίσταση αλλά κατάφερε να το κερδίσει με 25-23 και να πάρει έτσι σοβαρό προβάδισμα στο σκορ. Η Σκωτία αντέδρασε παίρνοντας το τρίτο με 25-18 όμως οι παίκτριες του Πέτρου Πατσιά ανασυντάχθηκαν και κέρδισαν με άνεση το τέταρτο σετ 25-18 φθάνοντας στην θριαμβευτική νίκη με 3-1 που τους χάρισε και την πρώτη θέση στον όμιλο. Εκπληκτική εμφάνιση από την Ζωή Κωνσταντοπούλου που πέτυχε 21 πόντους.
Κύπρος: Κωνσταντοπούλου, Μανίταρου, Ζεμπύλα, Δ.Κωνσταντίνου, Θεοτή, Ιορδάνους, Κωνσταντοπούλου (λίμπερο Μοσφιλιώτη, Δαυϊδ) (Χατζηχριστοδούλου, Λεωνίδου)


Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι η ομάδα της Κύπρου επικράτησε εύκολα της Βορείου Ιρλανδίας με 3-0 σετ (25-15, 25-14, 25-4) σε ένα ματς που αποτέλεσε για τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό μια καλή προπόνηση αφού 5 ώρες αργότερα αντιμετώπισε την Σκωτία. Αντωνία Θεοτή και Ερικα Ζεμπύλα ήσαν οι πρώτοι σκόρερς της Κύπρου με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα. Μετά το τέλος του ματς με την Β.Ιρλανδία ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Πέτρος Πατσιάς δήλωσε: «Σε αυτό το ματς έπαιξε η ομάδα όπου όλες οι παίκτριες είναι κάτω των 20 χρόνων. Αυτό είναι το μέλλον μας. Κι αυτή είναι η ομάδα που θα παίξει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Κύπρο». 
Κύπρος: Κωνσταντοπούλου, Μανίταρου, Ζεμπύλα, Δ.Κωνσταντίνου, Θεοτή, Ιορδάνους, Κωνσταντοπούλου (λίμπερο Μοσφιλιώτη, Δαυϊδ) (Χατζηχριστοδούλου, Λεωνίδου, Λάμπρου, Ζακχαίου) 


 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ