1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-06-2014 13:49

Άνετη πρόκριση για την Κύπρο

H Εθνική ομάδα της Κύπρου επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση της Ανδόρρας με 3-0 σετ (25-11, 25-14, 25-11) εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον όμιλο και φυσικά την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μικρών κρατών που θα γίνει του χρόνου στο Λουξεμβούργο
Ο Γαβριήλ Γεωργίου ήταν και πάλι ο πρώτος σκόρερ της Κύπρου με 14 πόντους σε ένα ματς όπου ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Ντιμίτρι Λέτσιεφ είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του και ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε:
«Ηταν ένα απλό παιγνίδι όπου δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να παίξουν. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και ιδιαίτερα από τους νεαρούς Αγαθοκλέους και Γιάννου που πήραν τις πρώτες τους συμμετοχές με την Εθνική ομάδα».
Kύπρος (Λέτσιεφ): Οικονομίδης, Κνέζεβιτς, Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Αποστόλου, Παπαϊωάννου (λίμπερο Αντωνίου)(Πλατρίτης, Αλεξίου, Γιάννου, Αγαθοκλέου, Χατζηφιλίππου)
Η τελική βαθμολογία
1. Κύπρος 9, 2. Φαρόε 3, 3. Βόρειος Ιρλανδία 3, 4. Ανδόρρα.

Η ομάδα των νησιών Φαρόε κατέφερε να επιβληθεί με 3-0 σετ (25-23, 25-17, 25-23) της Βορείου Ιρλανδίας και σε συνδυασμό με την ήττα που δέχθηκε η Ανδόρρα από την Κύπρο εξασφάλισε την πρόκρισή του στην τελική φάση που θα γίνει του χρόνου στο Λουξεμβούργο.
«Ξέραμε ότι για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης έπρεπε να κερδίσουμε μόνο με 3-0 σετ το ματς. Οι παίκτες μου έδωσαν την υπόσχεση ότι θα παλέψουν κάθε μπάλα και είμαι υπερήφανος γι αυτούς», δήλωσε ο προπονητής των Φαρόε κ.Μπεν Μπαρντούρ Μίκελσεν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ