1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-01-2014 22:41

Μεγάλο ντέρμπι στην Κύπρο

Mε 4 αγώνες της 10ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Παρασκευή το πρωτάθλημα της Κύπρου. 
Το μεγάλο ματς της βραδιάς θα διεξαχθεί στο Θεμιστόκλειο όπου η πρωτοπόρος Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Και για τις δύο ομάδες το ματς θεωρείται κλειδί για την συνέχεια αφού και οι δύο θέλουν την νίκη. Η Ομόνοια για να διατηρηθεί στην κορυφή ενώ για την Ανόρθωση να μειώσει κι άλλο τη διαφορά και να αλλάξει τα μέχρι στιγμής δεδομένα του πρωταθλήματος.

Η δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα της Αναγέννησης Δερύνειας φιλοξενεί τον Παφιακό σε ένα εξίσου σημαντικό παιγνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Αναγέννηση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε απόσταση βολής από την Ομόνοια, θέλει καθαρή νίκη τριών πόντων και να εύχεται στραβοπάτημα της Ομόνοιας. Από την άλλη ο Παφιακός στοχεύει στη νίκη για να μπεί με αξιώσεις στο κυνήγι της τετράδας του πρωταθλήματος.

Στους άλλους αγώνες η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί την Ολυμπιάς Φρενάρους και το ΑΠΟΕΛ την Pokka ΑΕ Καραβά. Δύο ματς σημαντικά αφού Νέα Σαλαμίνα και Pokka ΑΕ Καραβά θέλουν νίκες για να ελπίζουν στην τετράδα και από την άλλη Ολυμπιάς Φρενάρους και ΑΠΟΕΛ κυνηγούν βαθμολογικό κέρδος στην μάχη που δίνουν για την σωτηρία τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ