1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-12-2013 21:05

Τέλος πρώτου γύρου με ντέρμπι στη Δερύνεια

Oλοκληρώνεται αύριο βράδυ ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών με 4 σπουδαίες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής.
Μεγάλο ματς προβλέπεται να γίνει στο Λευκόθεο όπου η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ομόνοια θα τεθεί αντιμέτωπη του ενός εκ των τελευταίων στην βαθμολογία ομάδας  ΑΠΟΕΛ σε ένα ματς όπου λήφθηκαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Το ΑΠΟΕΛ καίγεται για τη νίκη ώστε να μπορέσει να αναπτερώσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία και από την άλλη η Ομόνοια που συγκαταλέγεται στα φαβορί φέτος για το πρωτάθλημα θέλει τη νίκη για να συνεχίσει το δρόμο της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ντέρμπυ αναμένεται να διεξαχθεί στη Δερύνεια όπου η τοπική Αναγέννηση μετά την ήττα που δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την Ανόρθωση που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την πρωτιά στην βαθμολογία, φιλοξενεί την Νέα Σαλαμίνα σε ένα καθοριστικό ματς και για τις δύο ομάδες αφού και οι δύο έχουν βλέψεις για τον τίτλο. Η πρωταθλήτρια Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από νίκη αλλά για άλλη μια φορά έφθασε δύσκολα σε αυτήν με αποτέλεσμα να χάνει πολύτιμους βαθμούς. Στόχος τόσο της Αναγέννησης όσο και της Νέας Σαλαμίνας είναι καθαρή νίκη τριών πόντων και να εύχονται ταυτόχρονα σε στραβοπάτημα της Ομόνοιας.  

Σπουδαίο παιγνίδι αναμένεται να γίνει και στην Πάφο ανάμεσα στον Παφιακό και την Ανόρθωση. Ένα ματς που άλλοτε στο παρελθόν προσέλκυε τον κόσμο αφού ήταν ντέρμπυ τίτλου. Τώρα οι δύο ομάδες βρίσκονται στις θέσεις 4 και 5 της βαθμολογίας και το αποτέλεσμα της μεταξύ τους αναμέτρησης θα καθορίσει σε κάποιο βαθμό την μετέπειτα πορεία τους. Ο Παφιακός επιδιώκει μετά από χρόνια να μπει ξανά στο κυνήγι του τίτλου και η Ανόρθωση από την άλλη να βρει ξανά τον παλιό καλό αγωνιστικό εαυτό της. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σπουδαίες νίκες την περασμένη αγωνιστική και η μεταξύ του σύγκρουση παίρνει τον χαρακτήρα του ντέρμπυ.

Τέλος μεγάλη μάχη αναμένεται να διεξαχθεί και στη Λεμεσό. Στο γήπεδο Σπύρος Κυπριανού η κυπελλούχος 
Pokka ΑΕ Καραβά φιλοξενεί την Ολυμπιάς Φρενάρους . Η PokkaΑΕ Καραβά επανέφερε στις τάξεις της τον Ροντόλφο και μετά την ενθαρρυντική εμφάνιση που έκανε στην Ελβετία θα επιδιώξει να κερδίσει και να αρχίσει έτσι την αντεπίθεσή της με στόχο να ξαναμπεί στον όμιλο διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Η φιλοξενούμενη ομάδα που έχει στόχο την παραμονή της θα επιδιώξει για άλλη μια φορά να φέρει σε πέρας την δύσκολη αποστολή της.  Η Pokka ΑΕ Καραβά βρίσκεται στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς και η Ολυμπιάς δύο θέσεις πιο πάνω με 6. Και οι δύο ομάδες θέλουν άμεσα τη νίκη για να ανέλθουν βαθμολογικά.Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 8.00μ.μ.

Πηγή: ομοσπονδία Κύπρου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ