1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-11-2013 23:00

Σούπερ ντέρμπι προ των πυλών

Τα ντέρμπυ στο πρωτάθλημα της Α' γυναικών της Κύπρου έχουν συνέχεια.
Στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστική δεσπόζει αύριο η αναμέτρηση στο ΑΤΙ ανάμεσα στην κυπελλοπρωταθλήτρια Prosport Ανόρθωσις και την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ομάδα της Transbunker ΑΕΛ. Είναι ένα κρίσιμο παιγνίδι και για τις δύο ομάδες οι οποίες θέλουν άμεσα τη νίκη. Η μεν Ανόρθωσις για να ξαναμπεί στην μάχη του πρωταθλήματος μετά την πρόσφατη ήττα της από τον Prestige Απόλλων η δε αήττητη μέχρι στιγμής ΑΕΛ για να ξεφύγει κατά πολύ της αντιπάλου της στη βαθμολογία.

Στους άλλους αγώνες η ΑΕΚ Λάρνακας φιλοξενεί το ΘΟΙ Αυγόρου και έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, το ίδιο ισχύει και για τον Prestige Απόλλων που φιλοξενεί στο γηπεδό του την Ε.Ν.Αγ.Αθανασίου.

Τέλος στο γήπεδο της Τεχνικής Σχολής Πάφου θα διεξαχθεί ένα ενδιαφέρον παιγνίδι ανάμεσα στον Παφιακό και την Ολυμπιάδα Νεάπολης. Ο Παφιακός που ψάχνει για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα γεγονός που θα του αποφέρει βαθμολογική ανάσα και από την άλλη η Ολυμπιάδα Νεάπολης που θέλει να σημειώσει άλλη μια νίκη για να ανέλθει βαθμολογικά και να νιώθει περισσότερη ασφάλεια.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 8.00μ.μ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ