1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-11-2013 22:22

Τρεις αγώνες στο αυριανό... μενού

Mε τρεις ενδιαφέρουσες συναντήσεις της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Παρασκευή το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α΄Κατηγορίας ανδρών.  
Στο Θεμιστόκλειο η Ανόρθωσις που έχει αγωνιστεί μόνο μία φορά ως τώρα υποδέχεται το νεοφώτιστο ΑΠΟΕΛ σε ένα ματς όπου θα θυμίσει παλιές καλές εποχές όταν οι δύο ομάδες διεκδικούσαν πάντα τον τίτλο. Η Ανόρθωσις θέλει άμεσα την νίκη για να ξεκολλήσει από τον βυθό του πίνακα ενώ από την άλλη το ΑΠΟΕΛ θέλει να κερδίσει για να βελτιώσει κι άλλο την βαθμολογική του θέση. Ο αγώνας στο Θεμιστόκλειο θα αρχίσει στις 6.00μ.μ.

Δύο ώρες αργότερα θα διεξαχθούν οι άλλοι δύο αγώνες του προγράμματος. Στο «Ελευθερία» η Ομόνοια φιλοξενεί την Ολυμπιάς Φρενάρους και αναμένεται να γίνει ένα δυνατό παιγνίδι. Η Ομόνοια στη φετινή περίοδο παρουσιάζεται πολύ ισχυρή και θα επιδιώξει να σημειώσει μια καθαρή νίκη ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Αναγέννησης. Όμως η Ολυμπιάς Φρενάρους απέδειξε ότι είναι μια ομάδα που παλεύει κάθε ματς και αναμένεται να το πράξει και εναντίον της Ομόνοιας.


Στην Δερύνεια όπου η πρωτοπόρος και αήττητη Αναγέννηση φιλοξενεί την Pokka ΑΕ Καραβά. Στην έδρα της η Δερύνεια με την ένθερμη συμπαράσταση του κόσμου της γίνεται πιο δυνατή και θα επιδιώξει να φθάσει σε μια καθαρή νίκη για να παραμείνει στην κορυφή. Η Pokka ΑΕ Καραβά που επανήλθε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική και με μια καλή ευρωπαϊκή εμφάνιση δείχνει να βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και να είναι ικανή να κερδίσει και μέσα στη Δερύνεια. 
 
Ο αγώνας Νέας Σαλαμίνας – Παφιακού έχει αναβληθεί και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013.


Πηγή: Κυπριακή Ομοσπονδία

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ